Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba, sjeti za stol, iznijeti činjenice i dogovorom rješavati sva sporna pitanja, Nema drugog načina, želimo li dobro sebi i svojoj djeci.
u jednom muslimanskom Alziru Hrvatska nam klepila imovinu ( ambasadu ) mozes misliti onda kakva je sudbina nase imovine u Vatikanu , Spaniji , Njemackoj , Ausriji ....mi ga redovno dudlamo , redovno i to sa kamatama ----
@gooUser1569397787 živiš na Vatikanskoj imovini/zemlji.
prije nego sto sam procitao ijedno slovo iz teksta zano sam da BiH trazi svoju imovinu i svoj novac i svoja prava. Nikada se nije desilo obrnuto . nikada oni ne traze od nas ni imovinu , ni napaltu ratne stete niti bilo sta . Mi smo uvijek donji , donji i samo donji . zato sto smo korumirani i zato sto ne valjamo .
konkretni potezi a ne samo mi hoćemo...
Još nemogu ni Titino podjelit a kamoli da šta naprave , mufljuzi !!!
Šta je sa brodogradilištem u Šibeniku , koje je vlasnišštvo Šipada?
Oduzeto , ili will be oduzeto. Ništa čudno , obzirom da imaš bosanske i probosanske stranke koje glasaju da se radi nešto po tom pitanju i dvije koje glasaju za "svoje / udaraju kontru (HDZ/SNSD respektivno). Nažalost