Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo mi zastali,mi smo zaostali...
@Admiral i to mentalno
Da bi zastao na nekom putu, prije toga si morao da ides, a mi nikakad nigdje nismo ni isli. Tako da pustite suplje, eu, nato, kurci, palci. Nego hajde da vidimo ko koliko krade od likova na slici, ko su njihovi biznismeni koji pobjedjuju zagarantovano na tenderima. Hajd fino da pohapsimo govna koja pokradaku ovu zemlju. Haj fino da se podijele otazi za bar 100 000 zaposnih na drzanoj siki. Kad to uradimo prodisacemo, ne treba nam eu j nato zato.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nevjerovatno koliko je Dodik bio aktiviniji kao predsjedavajući. Sastajao se sa svima od Brisela i Mađarske do Turske, Bjelorusije, Rusije, Pape, Beograda. Otvara stalno infrastrukturu po RS. Komšić samo nosa MAP i govori kako će blokirati državu za koju se navodno zalaže a ustvari je svesrdno ruši. Ne može se preko volje jednog naroda ako su svi zajedno dok su zajedno.
DA li je to onaj što je na crnoj listi doduše samo americkoj
@dabudadiridi Pa Sejdi odgovara priča oko NATO jer na foru patriotizama dobija glasove,sve ostalo nula bodova
Axaxaxaxa axaxaxaxaxaxaxaxa
Đe Bakir na slici,..ta on sve određuje, a ova dvojica bošnjačkih beskičmenjaka Želja i Šefik igraju po njgovom. Ebem te državo na što si spala...
Ctajuci ove vijesti i uopste aktualnosti iz BiH polako mi muka dolazi. Kao jedan od preko milion dijasporaca koji je ulozio puno u svoju drzavu polako mi je pun k. svega. Misao da se svega dole kutarisem i da se okrenem realnosti i mjestu gdje jesam sve je veca.Neko ce reci " ko te jebe ni trebas nam" - odgovaram na isti nacin.
Meni rekli u Njemačkoj ambasadi da moram još 10 dana čekati za useljenje i posao. Nikad dočekat. Za poluditi. I baš me briga za vaš zastoj za EU. Ja odoh u EU.
Kad skontas malo bolje. Za koga god da glasas opet bude isto! Moramo shvatiti vec jednom ili sjebati Dejtonsku BiH ili mijenjati mentalitet. Ili otici u Njemacku! 😂⚠️😎💭
Ulazak bih u eu može se samo gledati na filmovima i to pod sci -fi žanrom.
Meni se cini od Septembra 1989.
napokon dobra vijest,svaka cast uhljebi,mi sirotinja uzivamo gladujuci i gledajuci vase igrice bez granica,izdrzljivi smo mi,samo nas i dalje tako zabavljajte,jos ima kolaca da jedemo.
Mi toliko brzo idemo u EU da to ni oni ne vide
He-he...drug moj....ako krenemo naprijed - ništa od rekorda...he-he...ima dobra hrana u menzi...he-he...
Zahvaljujuci nacionaistima ova drzava zaostaje ili nazaduje od svoje nezavisnosti
adresirajte to Dodiku koji sve blokira
BiH = Džungla ..ljudi koji liče na životinje .. 80 % stanovništva
Treba im plate obustavit, svima na vlasti od opstine do drzave, dok se vlast ne formira, pa bi vidjeli sto bi se otezalo sa formiranjem vlasti
i slobodnom padu