Solana i Lajčak sa Špirićem
0
BiH se mora fokusirati na prioritete EU
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU se opredijelila da primi BiH u članstvo. Sudbina BiH je u rukama svih nas, posebno političara koji nas vode. Na njima je da ispune preostale uslove koje EU nalaže jer evropska budućnost je cilj svih građana BiH.
Dakle \"100% Evropa\" : 2008. potpisan SSP 2011. popis stanovnistva 2015. uskladen novi Ustav 2016. otvaranje poglavlja za pristup EU-u 2030. uspjesno zatvaranje i ispunjenje svih poglavlja o punopravnom clanstvu 2035. BiH ulazi u EU-clanstvo ( u to doba je Zapadni dio EU-a vec formirao novu Zapadnoevropsku Uniju).. od 2035 pa nadalje ponovo sve ispocetka da bi se BiH uspjela integrirati u novu Zapadnoevropsku Uniju....