Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji zagovraju bilo šta drugo osim BOSANSKE DRŽAVE i integriteta BOSANSKOG NARODA na bosanskoj državnoj zemlji, jesu sluge vjerskog/ideološkog imperijalizma, protagonisti ekonomskog protekcionizma i socijalnog nereda na planeti Zemlji!
...TOLIKO O MRKONJIC GRADU I DANU DRZAVNOSTI .NEGO IMA LI IKO DA MI MALO ZACERA ,PLACAM DOBRO . AKO IMA ZAINTERESOVANIH NEKA SE JAVE NA SA-X ,SIFRA- VAZDUH TRPTI KAO DA NEBO GORI- A I PUSIM KVALITETNO.
BOSNA I HERCEGOVINA IMA KAMARU DATUMA I ZNAČAJNIH PERIODA U SVOJOJ BOGATOJ HISTORIJI, ALI JE 25. NOVEMBAR JEDAN OD NAJZNAČAJNIJIH, GLEDE PRIHVATA KONTINUITETA DRŽAVNOSTI OD STRANE SVA 3 KONSTITUTIVNA I OSTALIH BH NARODA. ZBOG SVOJE BRILIJANTNOSTI I ČISTOĆE, OVAJ DATUM JE TRN U OKU SVIM DUŠMANIMA BOSNE I HERCEGOVINE, A POSEBNO JADNIM FAŠISTIMA-ČETNICIMA, KOJI MUKU MUČE SA ENIGMOM ZVANOM 25. NOVEMBAR, DAN DRŽAVNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!! ČETNICI FORA POŠTUJU \"DAYTON\", ALI SAAAMOOO ONAJ DIO DAYTONA KOJI ODGOVARA ČETNICIMA, TJ. FAŠISTIMA, A KADA JE U PITANJU POVRATAK IZBJEGLICA, NJIHOVA INTEGRACIJA I ZAPOŠLJAVANJE I HAPŠENJE RATNIH ZLOČINACA,EEEE, TU GENOCITET (SMRDSKA RAPUBLJIKA) NEJMA ODGOVOR, JER JE GENOCIDNA I SMRDLJIVA - FUJ!!!
Pa evo i ovi pismeni ljudi iz SDP-a su naravno vidjeli da je sporazum krkana iz Pruda velika prevara na stetu Bosnjaka,Hrvata a najvise BiH. SDP-ovci svaka vam cast mada nisam ni sumnjao u Vas patriotizam.Narod ce to znati nagraditi na izborima. Lagumdzija nedaj da te seljacine slome. NEDAJ SE BOSNO I HERCEGOVINO Tihicu idi u ludaru i povedi sve svoje istomisljenike sa sobom.Koliko vas ima mogli bi svi biti smjesteni na kliniku Sokolac jer tamo cetnik DODO ima veze.
bolje je svima u BiH da misle na svoju zemlju nego da cekaju pomoc od okruzenja -ko zadnja fukara .SMRT FASIZMU_SLOBODA BOSNI I HERCEGOVINI
Done ne kaki ni ti jer nisi skuzio poentu. Cuj navodnici za tebe to znace !? Pojam Bosnjak je postajao i prije ZAVNOBiH-a a uostalom procitaj malo bolje tu recenicu i ne pravi se pametan kad to nisi. Poznato nam je dobro zasto SDP upotrebljava pojam \"muslimani\".
@dijaspora: Vidis li da je to stavljeno pod navodnike, znaci onako kako je napisano prije 65 godina, kada pojam \"Bosnjak\" nije jos bio definisan. Zato ne seri puno, nego shvati poentu.
SDP KAZE: Još jednom je podcrtano da je Bosna i Hercegovina moguća samo kao \"i srpska, i hrvatska, i muslimanska\" i može se graditi samo na principima zacrtanim u Mrkonjić-Gradu prije 65 godina. ------------------------------------------------------------- BILO BI DOBRO DA SDP NAUCI DA ONI KOJI ZA NJIH NAJVISE GLASAJU NISU NIKAKVI \"MUSLIMANI\" NEGO BOSNJACI?
Ko vas cetnike pita za drzavnost, kad je i nemate ;) Zato jezik za zube inace bi mogla glava sa ramena da ide, mamicu vam jebem i pokolenje. SIKTER! :)
komunjare mars....
ovio iz sdp lagundjija io komsic totalno odlijepili kakav da drzavnosi genocidne budale BIH KAD TO U RS NEJEBE NIKO TO JE DAN DRZAVNOSTI MUSLIMANA U FBIH JA STE BUDALE