Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno! Ako meni trebaju važeći dokumenti za boravak u nekoj drugoj državi pa i u svojoj domovini, zašto ne bi trebali i njima?
Možda zato što su MIGRANTI. Možda zato što u našoj zemlji, kao MIGRANTI; nisu mogli dobit odgovarajuće dokumente za privremeni (dok su u svojstvu migranata) boravak a u skladu s propisima i inicijativima (i donacijama vezano uz to) međunarodne zajednice, itd. Ne vjerujem da bi iko ostao ovdje u nas ako može ići kud dalje, što je migrantima i cilj, zasigurno a ne ostati ovdje, a da su htjeli ostat u zemlji u koju ih se vraća, pa..... ne bi ni odlazili iz nje.
Šta ba vi pricate, Iliđa đemahirija postala
A šta Bakir kaže na ovo ... Pa ne možete tako s turistima ...
Hvala bogu vise,i ove marokance oni su najgora olos.
Vrlo interesantno, baš je "merhametli" bošnjački narod...
Pa bolan treba stvari dovesti u normalu. Ako se čovjek normalno ponaša, ne krade, ne drogira se, ne ubija i ne siluje -. to je u redu, takav neka ode svojim putem gdje je namjerio. Sretan mu put . A onaj, s kojim ova država i NAROD PRIJE SVEGA, ima probleme, takvog treba upravo ovako vratiti odakle je došao. E sad borci za ljudska prava stavljajte minuse.
A sluzbe,,jesu brzi,pa ovih pola rodom iz Pazarica
Bosna treba da traži pare za ovo od EU političara koji su pričali kako je humano primiti ove imigrante. Jedan određen broj jeste humano da primiš ako su žene, deca, oni koji bi da se integrišu, ali ovi su nasilni, kriminalni elementi koji samo preprodaju drogu i ko zna čime su se bavili u svojim zemljama. Samo deportacija, i to što dalje to bolje.
Ne samo Pakistance, vec sve migrante, osim pojedinih Sirijaca, i to porodica..Ovo ostalo je go narkoman, kriminalac, ili obrijani isilovac, zali boze naseg merhametluka..
Selmo Cikotic uspjesan za razliku od onog smrada i kukavice Fahre Radoncica tj Smradoncica.Selmo gigant radi posao
O čijem trošku????
Humanizam i renesansa na djelu. Orban nam cestita, "tako treba,!". Bravo BiH sto si prva u regionu kad koga treba protjerat, aferim BiH i svi s rasističkim komentarima ovdje. Budete li kad migranti, sjetite se kako ste komentarisali druge u cijoj kozi niste
Bili smo mi i izbjeglice i migranti samo je jedna razlika ogromna bila. Bilo je i zena i djece, bili smo tihi pokusavajuci se uklopiti i postovati zemlju u kojoj smo. Nismo bahato hodali u coporima gradovima, bez dokumenata. Svjedocila sam njihovom ispijanju alkohola pred osnovnom skolom i dobacivanje DJEVOJCICAMA, prilazanje tim djevojcicama. S tim da zivimo? Mi smo bili u toj kozi i nismo se tako ponasali. Pricamo o momcima do 30 godina u najvecem slucaju.
Humanizam i renesansa na djelu. Orban nam cestita, "tako treba,!". Bravo BiH sto si prva u regionu kad koga treba protjerat, aferim BiH i svi s rasističkim komentarima ovdje. Budete li kad migranti, sjetite se kako ste komentarisali druge u cijoj kozi niste
Hajde da smo nešto prvi počeli haha
Ljudi se sami prijavili da idu kuć, ostali bez novaca
e jeste baje, svaka vam čast : palac dolje :
Tako sa njima... a da nije bilo njih ko zna šta bi bilo sa Bosnom. Bošnji nesmeta pamet