Ministarstvo sigurnosti BiH
0
BiH primila potjernicu za Branimirom Glavašem
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ GA NAMA IZRUCI DA SE MALO POIGRAMO SA NJIM
Lapsus... \"koji ga je štitio od hapšenje\"...
Ako toliko Hrvatska zeli da je pravna drzava, onda bi mogli izruciti Glavasa i 200 000 protjeranih hrvatskih pravoslavaca iz Kninske regije. Jedino pod takvim uvjetima da hrvatska vrati SVE svoje drzavljane u svoju drzavu.
Niposto ga ne treba izruciti.... pitam se ja izrucisel oni nama Jelavicha???
@AKADEMIK Upravo tako.
\"Zajednička dženaza je klanjana za 33 žrtve ge.nocida ekshumirane iz masovnih grobnica Suha, Podčauš i Redžići na području Općine Bratunac. Najmlađa žrtva kojoj je danas klanjana dženaza u Bratuncu je šestomjesečna Narcisa Salihović. Ub.ijena je sa flašicom za mlijeko u ruci i ekshumirana iz grobnice Suha. Najstarija Zahida Suljagić imala je 110 godina i žrtva je svojih prvih komšija. \" TO JE GEN.OCITET -REPUBLJIKA SMRDSKA!!! ZBOG OVOGA JA MRZIM REPUBLJIKU SMRDSKU, I RADIĆU PREDANO NA UNIŠTENJU REPUBLJIKE SMRDSKE SVE DOK OVAJ MONSTRUMSKI GENOCITET KOJI UB.IJA BABE OD 110 GODINA I BEBE OD 6 MJESECI NE BUDE SMJEŠTEN NA SMETLJIŠTU HISTORIJE!!!
Protiv izrucenja Glavasa, zbog dobrih odnosa sa Hrvatskom