Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah odjednom smo i mi nesto bitni....
Bitni im vojnici da ginu masa djeca umjesto njihove
Hvala natu ali za nedaj Bože neka nama naša Armije BIH ⚡️ koja će se uvijek aktivirati kada to bude potrebno
Neka pjeva Dodik i sva vlahadija: "Predajem se NATOvcima, zivjela Europska Unija"
Amerikanci nekog spašavali u I i II svjetskom ratu?Niste pratili časove historije u školi.Amerikanci su najbolje profitirali u I svjetskom ratu izvukli se iz ekonomske krize i od tad svijet nema mira od njihovog oružja koje štancaju i prodaju zarad love.
Vi bi nas u Maro a neceteu nas u EU e pa niste ni vi vucko da sjedite na 2 stolice
Seta Mile leskovackom prugom , poji Mile volove Seta Mile
Pozvan nije što i primljen. Cinično nas pozivaju na samite a ostavljaju nas izloženim snajperistanskim krvolocima koji samo čekaju novu šansu da krenu na nas po ruski...
Mora da je najvazniji kad ce mu prisustvovati i predstavnik BiH-e
Ma trebalo je pozvati i Dodika, njega baciti u vatru, da se peče na tihoj vatrici... Pa kad se vrati u svoju stvorevinu RS da im priča "Markove konake"...
Bolje je pustiti Ruse na Balkan kol'ko su ovi hitri.
Mi smo u NATO-u samo što iz nekakvih razloga koje moguće CIA daje Stoltenbergu bolje da nas još neko vrijeme zovu partnerima, ali suštinski krećemo se tiho do dana objave da smo unutra. Moraju se izmijeniti i odnosi u svijetu jer niko ne zaboravlja posjetu Dodika Putinu i koji je sada ruski igrač veći i od Vučića. Nije slučajno Dodik aktivirao Galijaševića da pljuje Vučića. Naredba iz ruske ambasade.
Ovi se prepali Rusa sad im i mi bitni da nas prvo zegaju kad dodju :)
Nabijam hljeb na polni organ svaki dan... kako dobar osjecaaaj!
Samo prica , nista sex
Ruku na srce ovaj spanski premijer kao prototip iz spanskih serija :)
Turska razmislja o napustanju NATO saveza!!! Danas u turskim medijama!!!