Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To će na kraju biti švapski fizičari.
Idi radi nesto korisno u zivotu, nemoj prosipati negativu drugima, ako je tvoj zivot rasulo.
Nebojsa rijesio zadatak koji nisu mogli mnogi matematicari svjetskog nivoa. Sada srednjoskolci Nikola,Fatih,Denan i Alexandar biljeze odlicne uspjehe iz Fizike. Bravo djeco nasa!!!
Ma svaka cast
Vucici su predodredjeni za velike stvari, u to vise nema nikakve sumnje
svaka čast samo tako treba ...
Bolesnici, nemojte politiku baš svugdje gurati... BRAVO DJECO! Kad nas nema ko bolje predstavljati, morate vi...
Za SDA SBB SDP su bolje one što se bez ućenja lahke dođe do njih njima smeta znanost zato će i propasti jer ni Bog nevoli laž.
Nemojte pisati svašta, dovoljno je da čestitamo ljudima i njihovim roditeljima jer ovo su svijetli primjeri u našoj državi. Iskrene čestitke.
Opet iz Banja Luke 🤔
zapad odavno živi od prodaje ideja. uvijek su odvlačili talentovane i vrijedne da rade za njih. kako sve postaje individualno i uspjeh ove djece je individualan. to više nije uspjeh države, u kojoj sve manje ima sistema, nego uspjeh entuzijasta profesora i entuzijasta učenika.
kome ce trebati fizika u stvarnom životu
naše školstvo je u jadu, a ovo dokazuje da je balkan zahvatila ista bolest..,🤔
Treba dati zlatnu medalju,onome tko upali one malinatore.
Da li će nas nekad političari obradovati.
Za koju godinu ce ovi mladi otici u inostranstvo tako da bezveze pisete ove vijesti.
BRAVO DJECO Zavrsite skole...i uz malo srece cete u Njemackoj vozit kamione ili raditi u starackim domovima.
RS ponosna država koja daje ovako pametnu djecu koja osvajaju 1. mjesta. Čestitka i Dženanu na osvojenoj pohvali
Znaš li zašto Jadranka Cigelj ne može još da naplati milijarde zbog silovanja u Prijedoru? Zato sto RS ima međunarodnog subjektiviteta kao i općina Pelagićevo. Tabaković traži način kako da se američka presuda i realizuje tako što će blokirati entitetski račun. Ne može RS natjerati EU sudovima jer njima pravno RS ništa ne znači.