Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je G.M. ovo iskomplikovao, jedna jednostavna informacija pretovrila se u takav bućkuriš da je jako teško skontati kakav je trenutno status BiH, a i ostalih zemalja u regiji???
prvo me naslov zbunio ali nakon citanja clanka nista mi nije jasno.
Zbogom Bosno odoh u Sarajvo!
Jbte jeli normalno da su nepismeni novinari da ne umiju sročiti tekst, bilo bi mi kao jasno da smo ostali kao da nam se ukinu ograničenja, ali kad pročitah da je Japan skinut sa liste, nešto čudno zvuči, ili ni ovaj pisac noje skontao
A gdje mi to putujemo i sa cim? Mislim na 80% stanovnista bez diaspore, a oni svako imaju tudje pasose. Tako da svejedno mogli mi putovat ili ne.
Cek jel ovo znaci da se moze putovati i bez vakcinacije, ne kontam?
Ovo je neka greska.
Pišem ovaj post polako, jer znam da mnogi posjetioci klixa ne znaju brzo čitati. Želio bih pojednostaviti poruku ovog članka. Dakle, BiH ostaje na listi zemalja trećeg svijeta za koje se predlaže ukidanje restrikcija prilikom ulaska u EU. Dakle šaru u ruke i kidaj na lijevo.
nije do novinara, jednostavno je.samo se BiH preporucuje da mozemo putovati bez ristrikcija
Kod nas situacija puno bolja u odnosu na Srbiju. Ccccc
Pa zar je moguce da bolje lazemo od Srbije i Hrvatske?
A kao, iznenadio si se? LOOOL.....
zahvaljujući niskoj stopi vakcinacije
Zahvaljujući nikakvoj stopi testiranja.
BiH je biser uvijek bila. ❤️
Prkno Evrope u svemu
Kad si nepismen i glup.
Ebem te pismena!
Mlogo smo jaki! :)