Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živi bili pa vidjeli! Pas bio ako laže! \'BiH od oktobra na bijeloj Schengen listi\' ovo se baš ne uklapa u procedru, valjda se tek tada zasjeda i predlaže, pa onda obično se zakaže 1. januar neke godine???!!!!
Ako EU-ja ne ukine vize nasod drzavi Bosni i Hercegovini znaci da ona potpisije da je ucestvovala u genocidu zajedno sa fasistickom genocidnom srbijom i TACKA! BiH4EVER!
E sa\'ćemo se naljutit i iz Evrope povuć sve svoje stručnjake! Astronome, astronaute, fizičare, muzičare, nuklearne stručnjake! Pa nek propadnu, bo ih otac evropski!
Oglas: Tražim žolncoenu iz republike srpske radi bržeg dobivanja šengen vize.
Prijatelju,i ja bih te podržao.Dokle god je Reis mUSTAFA iznad sviju,nema nama dalje od Pazarića.
popisam vam se na tu listu........
Hahahahahaha Čuj TRAKTORIJADA hahahahahaha hahaahahahaha A ovo kao ovi iz rs mogu putovati. Hhhahahaha, pa nemate za kifle kokuzi. Dabogda i do mora da dobacite.
Mozes vala obecavati,do kijametskog dana,dokle god je hajvana da Vam vjeruju,i sucuraju:Elhamdulillahi.dobro je kako je moglo,i na etehijatu,a sto nema nista pozderat,to nije vazno.
a sta mislite da neko organizuje kakve proteste, pozove raju ili da po centrima ne da raj ida kupuju robu iz EU??? Gdje su sad DOSTA GROZD, SDP, aktivisti kojekakvih udruzenja, glasnogovrnici OHR-a... pa mi ispadosmo ko cigani majke mi, hajd sto nas Pezo i kompanija stavljaju u njemackoj mabasadi ispod nogu, sad kao Srbija i Makedoniaj zadovoljavaju.. daj ba Europo, tidi se kao sto si se trebala stidjeti i kada je rat poceo.. Ukinte nam sve i uvedite i rezolucije, mi ovdje ostajemo, a jedva cekam da neko kaze javno tj. da pozove gradjane da izbjegavaju zbog visih interesa kupovati sto niej domace.. pa makar to bio i domaci jogurt od kojeg dobijes trcaklitis ili domaci deterdzent od kojeg ode domaca bira ves masina...
Daj matereti ne s*ri, Mazes raji oci a za koji dan, kand prodje ogorcenje kod nas, sve po starom Sastanci-dnevnice-pljacka.....
\"Mislim da se svi zajedno trebamo potruditi i učiniti sve što je u našoj moći\" Tako je Tihi - SVI
Ako pod hitno ne podnesete ostavke prokleto vasm i pusto ostalo sve sto ste pljackom i narkomanijom pobili od prvog svata na bascarsiji do jucerasnjeg starca koji se bombom raznio jer mu je sina ubila vasa droga a zenu tuga zbog vas prokletnici
Sve dok je SDA i SBiH sa kako Tihic rece reisom iznad svih NIKADA Bosnjaci nece izaci iz tamnog vilajeta. Nikada. Da zelite dobro \'\'svome\'\' narodu podnijeli bi ostavke.
A ZA KOGA STE GLASALI... ?!
E ovo je prava vijest. Nek su ukinuli Srbima i Hrvatima, sad ćemo sačekat godinu-dvije pa ćemo onda porokat ove što ostanu i stvoriti sebi muslimansku državu. Go*na evropska, svi su dobili ovo, osim zemalja u kojima većinu čine muslimani (BiH, Kosovo, Albanija).