Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi zaduzujte,a ko ce otplacivati dug naravno nije vas briga!
(nastavak) Oprema za skolovanje vrhunska, u najmanjim kasbama high-tech o besplatno na koristenje prepustenim knjigama ne treba posebno pricati. Ostatak novca ulositi u ekolosku zastitu prirodnih resursa drzave (Ta svijest bi se probudila kod svakog bosanca) \"Od 2010 Bosna je mogla BISER prirodnog turizma Evrope biti, i to sve dzabana bilo
budzet osiguran \"citaj novac za kanaliziranje u privatne dzepove\", narednih 2 do 3 godine. Koliko su bosanski politicari dobili, niko nakon okoncanja rata nije trebao raditi, a imati primanje od 2000 km po glavi stanovnika za ishranu. Visa klasa automobil (a6, bmw 3 ili 5, mb 500) godisnje 50.000 km za posebne prilike (godisnji ljetni zimski, jesenji, bajram, bozic, uskr, vaskrs) Privatno zdravstveno osiguranje. (citaj besplatno i sa kratkorocnim obaveznim terminima) Vize (USA- jer su mimo svijet sa prijavom) inace u pasosu pise \"Vazi za sve zemlje = Globalna VIZA\" Kriminalitet 0%, Nacionalisti (svi dzuture u bosni) manje od 0.5 % (treba ostat realan)
eMeMeFe pare na sunce inace ce ti veza Brankovic-Junior-Saja poslati crnca!
Sinoć slušam dolazi Joe Biden u BiH, lafo \"Amerika se ponovo vraća na Balkan na velika vrata\" - čitaj: KBR-u opada zarada u Iraku, pritisak javnosti je prevelik, potrebno je preusmjeriti ratište na dobri stari Balkan. Sad ovi naši pod pritiskom MMF-ovih agenata i utjerivača dugova prihvataju kreditna zaduženja koja neće moći vratiti, odjednom se počinju hapsiti nekakvi \"teroristi\" po BiH, sve ukazuje na to da će ovdje biti uskoro novih sukoba. Za nekoliko godina očekujte iračku reprizu u BiH. Upamtite šta sam vam rekao.
Fino. Za 1,2 vratit ćemo im 5,2. Znaju ovi naši nema šta. Još ko fol MMF čak postavlja neke uslove.
ha,ha,ha-cuj traze!?Pa i da dobiju te pare nestale bi preko noci-dje ba nestalo!?
ej smardovi gladni samo nam zemlju prodajete. jel vama ista sveto
lapsus... *i naša djeca će vraćati kredite za njihova preseravanja. ma fuj!
i naša djeca će vraćati njihova preseravanja. ma fuj!
pa da , ministarski okoti nece vracati dug najvecoj lopovskoj organizaciji na svijetu - nego maloljetni delikventi buduci i sadasnji.u brazil ima da se pretvorimo
tražite milijarde lopovi a mi da vam budemo žiratni!!!