Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvece zlo po drzavu su dvojna drzavljanstva ako se ustavno ne ponisti zakon o dvojnim drzavljansvima ako se ne uvedu biometrijski pasosi ako se ne oduzmu nelegalno stecena drzavljanstva bih ce ostati oaza i rasadnik kriminala u krajnjem zemlje sa kojima bih ima bilateralni sporazum o dvojnom drzavljanstvu same ce iz vlastitih strateskih interesa prema bih ponistiti stare sporazume o drzavljanstvima
Mislim da je i vrapcima na granama jasno kakve se igre igraju oko Bosne... DW je djelomicno upravu, no ne otkriva prave uzrocnike ovakvoga stanja.... Daytonski mirovni sporazum, zajedno sa svime onim sto je iznjedrio je glavni krivac...pritom ne kritikujem sustinu tog sporazuma ( a to je mir koji je donio )... i ne nisu nam krivi stranci... znam po sebi, a ja sam bio umjeren u izljevima nezadovoljstva tokom rata...hocu reci, bio sam sretan kao malo dijete kada je potpisan Deyton, mada sam vec tada naslucivao sto ce sve donijeti... neki drugi su u tou razdoblju govrili- Ma j..o Bosnu, evo im sve ..i slicne nebuloze.... primjetio sam da se ti isti i dansa zale i negoduju PA STO SE NISTE BORILI sve ostalo je demagogija i suplja i, da: STO SE SADA NE BORITE???????!!!!!!!??????? nista samo nece doci
Ma ja ba nama je uvijek kriv neko drugi. Stranci...DDDD
Djelimično si u pravu, u stvari, površno si u pravu. Ti isti stranci su najodogovrniji za naše današnje stanje. Inače, mislio sam da je onaj sistem iskorijenio nepismenost, primitivizam, ali izgleda da je to samo proizveo. Još sam fale Bešlija i Burić da podrže ovaj SRNIN članak i da se zgroze toga što jesu.
Sto napadate Bosanca? BiH je mala drzava usred nicega, jedna od najsiromasnijih, nanepismenijih i najnerazvijenijih drzava u Evropi koja dobro kasna za ostatkom i regiona i svijeta. Dabogda vam uvijek ovako bilo kad vam valja. kriminalci su na vlasti, kriminalci su u parlamentima, fakultetima, vode drzavne firme i sad vam je kriv DW sto pise o tome? Zemlje iz okruzenja se bar trude da urade nesto po pitanju kriminala i korupcije zato imaju bar neki napredak. Mi svoje kriminalce stitimo i kopira se njihov nacin ponasanja. Danas u BiH ne treba biti vrijedan, posten, iskren i cestit vec treba biti drumski razbojnik, bahati papak da bi se uspjelo i da bi bio primjecen. A dobre Bosnje samo znaju kukati i cekaju da im neko drugi dodje i uredi drzavu. Dabogda vam uvijek ovakva drzava bila, ne treba je mjenjati jer vam valja.
Kada vidim kakav komentar tzv. prof. Asima Mujkica, koji predstavlja klasicno intelektualno smetlje i tipican primjer covjeka koji je za 6 mjeseci napredovao od V. ass. do predavaca (docent, potom.van. prof), iskljucivo po politickoj linijI, zaista mi se povraca. Usput je i suprugu, naravno politickim vezama, na PMF-u (BIOLOGIJA) progurao do van. prof. SRAMOTA I UZAS. KAO ON JE KRITICAR STANJA U BiH.
@BOSANAC idi gdje mislis da ce ti biti bolje.... ovim garant hces reci kako Bosnjaci nisu sposobni imati drzavu...ili, mozda ne zavrijedjujemo niti da postojimo....poznata prica...imas je u Nacertaniju i proglasu SANU... I kada vec konstatujes ovako nesto sto nazvrlja iznad, budi iskren pa priznaj razloge za to... al\', naravno...niti si iskren...niti si Bosanac (za mene nisi)
ali glavno SRNA PRENOSI? izgleda ovaj portal je postao vlasnistvo srne i \"jelena\" sa krmecom glavom iz laktasa?
faza masovnog pljuvanja po bosni i bosnjacima se nastavlja. ovaj dw sve vise i vise lici na vecernje smece iz zagreba pod kontrolom hercegovine.
brljezgotina od clanka. ne kaze dw da je iz bih u hrrvatsku pobjeglo 40 kriminalaca od zakona BiH i to su vecinom hrvati iz bih? ne kaze da je istih takvih hrpa i u srbiji i to u lepezi od ratnih zlocinaca, ubica, psihopata, kriminalaca, mafijasa itd?
Ma BiH je najnazadnija zemlja Balkana. Za Miloševićevog režima to je bila Srbija, al BiH je u zadnjih nekoliko godina preuzela tu \"titulu\". Nije za svakog država, za neke je protektorat jedino rješenje - i to trajno