Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Anti,Nikola je bijeda.Nema svoih kola.Nekada mu Dodik dadne da povuce s upozorenjem da ne pusi dok vozi
Bit ce Bosne i meraka lijepih djula i sokaka i cevapa i bureka Muja Fate do vijeka a ti sto si Bosnu htio na konopcu srama sebe objesio! Jedan Predsjednik, jedan Parlament, jedna Policija,JEDNA DRZAVA,JEDAN USTAV, JEDNA i JEDINA BOSNA i HERCEGOVINA! BOSNA4EVER!
Kakva kola vozi Nikola? Ma lopovska posla. Nacionalista!
Gospodine Spiricu kakve korespodencije,kakvog medjusobnom razumjevanja,kakvig dogovaranja? Pa vi 14 godina obmanjujete sve pozivajuci se na vec izlizane fraze s namjerom jacanja pozicije RS na putu za njeno otcjepljenje.Tome mora doci kraj.Ti si jedan od glavnih igraca,odnosno kocnicara politickog i ustavnog uredjenja BiH.BiH nisu potrebni porazeni i pobjedjeni,ali vasa politika,zelje i zahtjevi su toliko kulminirali da je poraz jedne strane neminovan.
ali su svi lopov do lopova........za njih je ona pjesma od indire i alena lopov lopovu svaki pokret zna nema tajnih tu nema kajanja
Ukinut genocidnu tvorevinu republiku smrdsku i samo USTAV Bosne i Hercegovine i jedan Predsjednik, jedan parlament,Jedna policija i MIRNA BOSNA i Hercegovina,tj,jedna normalna drzava! Podrska Visokom predstavniku gospodinu Inzku! BOSNA4EVER!
Glava k;o mladunce od palme.Seljacino jedna,nicim nismo zasluzili da nam takva njuska bude na celu Vlade.Opet vam valja na traktore,al onda nema zaustavljanja.
Fasisto, fasizam mora biti porazen!
BOSRAME !!!! Tvoja ironija ili mrznja,sta li je? Sto su ti srbi krivi vise od Ujka . Ocigledno je da Vas veze samo zajednicka mrznja prema trecima ( SRBIMA) Nacitan si i informisan ali si jadan...
Spirko svirko jede bunike cesto a sada nam prica bunioze.KAkvi pobjednici i porazeni.Tvoja misija je nastavak Dabiceve ideologije genocidnog SRBIZMA blokada,opstrukcija i rasturanja BiH.Ti si samo Dabicev i Zlobice Cosica firer genocidnog rajha aprathejda SRBIZMA.Nece proci vase cetovanje Spirko Svirko.Vi ste sami sebi jamu iskopali a i sami cete u njoj zavrsiti.Vasa politika genocidne SANU ideologije vas je unazadila ratujuci prtiv svih svojih susjeda za nove granice SMRDOSLAVIJE do Tokoja.Septicka Smrdija tone u svom brlogu i raspada se iznutra.Uzmi i ti lopatu pa trazi svog cica Drazu po Adi CIganlij ako ga do sada nije pojela kiselina septicke jame gdje vam je svima mjesto.Bolest epidemije SRBIZMA se povampiri u svakoj generaciji.Samo one zemlje koje vas nemaju su sretne zemlje,tamo gdje ste neki faktor tamo su problemi i nesrece.Vi ste lua genocidna nacija kako rece krepani Jovan Raskovic.