Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa oko 200000 Srba koji su dosli u BiH iz Hrvaske? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
Vi kako hocete ali mi u RS smrdimo. Ima li dje safuna? Pozdrav iz R Smrdije!
Bosancima je receno jos 90/91,godine da ce morati do temelja porusiti svoju republiku uz veliku podrsku zapada i Amera i to oni licno sami,sto su to veoma adekvatno i uspjesno odradioli, te i dan danas sve sto cine i rade sve im to naredjuju strani mesetari posto su se uvjerili,u predhodnim radnjama da to licno ;ONI; sami najbolje to rade i odradjuju jer su se mnogi uvjerili da bilo sta pametno i pozitivno nisu u stanju da odrade,Mislili su da od BiH naprave veliku genocidnu republiku,ali na svu srecu u tome nisu,USPJELI zahvaljujuci,manjinskoj naciji,Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"
neću ni ja nikada biti astronaut yebo te konj pa šta yebo Švicarsku podjelimo se više eto vam RS nama Federacija i da živimo mirno ko ljudi.Ali jok,ne zna bosančeros bez belaja i rata to si jedino u pravu idiote inostrani to nam je duboko u DNK dok nas ima mi ćemo se rokati a vi profitirati
Marcus, hajde na jedno pivce i svinjska rebarca i stipu pricu o BiH onima koji su upuceni.
BiH je krojena po nacinalnim uzusima koji su i doveli do sukoba. Tu je ekonomija, napredak igradansko drustvo baceno u drugi plan. Za to je izmeduostalog kriva i medunarodna zajednica koja i dan danas tolerise pro-nacionalisticke politike
Tanneru, Shaneri. Pricas povrsno i bezveze. Fino bi to bilo reci nema uplicanja u rjesavanje unutrasnjih problema. Eto dobro ne morate - samo se pobrinite da nema uplitanja u stvaranje unutrasnjih problema, a ovo ostalo cemo lako rijesiti. Ne mozes jarane zarati pa ostaviti.
Ali će zato BiH biti PODJELJENAAAAAAAAAAAAA !! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
pa upravo su englezi jedan od glavnih krivaca sto nam drzava izgleda ovako naopako. vi ste zasrali ima to i da popravite
Ne mogu registrirati auto, pao sistem CIPSa!!! A pare su uredno uzerli!! Ova država je k...
Tebi ako neko udari shamar, proglasiti ce to genocidom. A genocidnim proglasavas narod koji je samo u 20-om vijeku izgubio vise ljudi, nego sto vas ima danas zivih. No,idemo dalje, a dokle...vidjeti cemo.
A kako si ti nastao, mile ti majke, znamo mi istoriju svi, i noviju, a i onu od ranije...ti si nastao konjima na repovima!!!
Ukinut genocidnu tvorevinu,jedan predsjednik,ministarstvo,zastava,grb,policija,USTAV,skupstina,SUD,itd...i onda se moze nadat prosperitetu i normalnoj funkciji nase drzave Bosne i Hercegovine!Genocidna tvorevina koci sve moguce odluke,pljacka,terorise cio narod Bosne i Hercegovine!DOSTA vise ponizavanja,pljuvanja,omalozavanja,manipulacija,fasista po cijeloj genocidnoj tvorevini i ratnih zlocinaca! BiH4EVER!
Povrsna analiza. Da se malo vise potrudio vidio bi koji sve mehanizmi postoje za nefunkcionisanje BiH (tj. zastitu nacionalnih interesa) tako da ce za nekih 10 godina ili mozda prije izaci vjerovatno neka slicna povrsna analiza koja ce reci, eto nakon 20 godina dokazano je da BiH ne moze da postoji jer se politicari u njoj ne mogu dogovoriti. Ko bi se dogovorio u Britaniji da jedna Skotska (koja btw. nije nastala genocidom kao Republika Srpska, nego je nasiljem utjerana u zajednicu Engleza, Skota, Velsana i jednim dijelom Iraca) ima mogucnost da blokira svaki zakon na drzavnom nivou, a pri tom ima autonomiju gotovo kao nezavisna zemlja i cilj gotovo svake aktivnosti predstavnika Skotske je postizanje i formalne nezavisnosti. Tanneru, de malo protabiri analize rata u BiH i poslijeratnog sranja u ovoj zemlji.
Ova zemlja moze funkcionisati i opstati samo ako bude jako decentralizovana i da sva tri naroda imaju velike autonomije . Svaka centralizacija je vodi u propast.