Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsic je zaista pravi rodoljub patriota i prije svega ljudina, u odnosu na neke politicare kojima sve odgovara i niste ne smete samo nek dobije tu prokleti novac jeb... ih novac ima nesto sto se ne kupuje i to nas zaista veliki presjednik Komsic i pokazuje svaka cast presjednice
srbin sam i glasao sam za komšića na izborima jer mi se učinio perspektivan političar socijaldemokrata. očito sam bio neobaviješten, prvi put sam se razočarao kad je lafo odbio primiti jeremića zbog nekog tamo optuženog za zločin. sad kad priča da zločina nije ni bilo čini mi se da je momak pomalo sulud kao i veliki broj izluđenih građana BiH. nema šta više da se bošnjaci žale kako srbi slave radovana, eto jedan predsjednik slavi zločince, kakvi su onda ostali? i koliko se sjećam da je u koloni stradala nenaoružana mlada vojska, gotovo djeca, njih k\'o da majka nije rodila. sjeća li se iko snimka davljenja vojnika u splitu? svi ovi što se napune mržnje ubrzo će sami sebe da unište mržnjom. bilo mi je žalosno kad sam slušao dodikovu retoriku prije izbora i mislio sam ovo je nacionalistička priča idem da glasam za pravog socijaldemokratu. sad vidim da u stvari lagumdžija nema šta više da priča dodiku kako je izdao socijaldemokratiju. zbogom socijaldemokratijo !
PIPO, LUTAK ,JAVI SE I RAGIB SE RASPITUJE ZA TEBE !! JEREMY JE SINOC BIO, LUDO JE BILO !!! RAGIB ON I JA,PRVILI SMO VOZ PONOVO ! JA SAM BIO VAGON U SREDINI,JEREMY,LOKOMOTIVA, A RAGIB ZADNJI VAGON ! NEDOSTAJES MI.... I ADNAN CE VECERAS DOCI ,A ZNAS KOLIKA MU JE PALIJA, MMMMM... STALNO PRICA,UZ OSMJEH, DA MU NIKO NIJE PIPO KO PIPO!!!!
Ja bi volio vidjeti političara iz Srbije koji valja zvaničnom Sarajevu.Nije valjao Milošević,nije valjao Đinđić,ne valja Tadić,ne valja Vuk Jeremić,jednostavno nevalja niko.Kada bi predsjednik Srbije bio onaj narkoman (gluvo bilo i nedaj bože)ni on ne bi valjao.Ne bi valjala ni ona uspijuša Kandićka.E pa moraćete vi u federaciji prihvatiti realnost,a to je da će se ratni zločinci poput Ilije Jurišića čim kroče na tlo Srbije odmah i bezuslovno hapsiti.Previše ste vi sebi uzeli za pravo.Našli ste ovog lakrdijaša i komedijaša koji nema podršku hrvatskog naroda,i na osnovu njegove plitke pameti hoćete da ostvarujete svoje ciljeve.Malo morgen.
Sabahudin Zeljko Komsic je primjer budaletine koja nas je kostala Herceg-Bosne, HVO-a, institucija itd. Kako je krenulo kostati ce nas i egzistencije u ovom govn etu od zemlje. Dok jos ima vremena, treba objezbjediti hrvatski entit po bilo koju cjenu,pa da se zna ko predstavlja Hrvate a ko igra kako mu narede hozde iz Sarajeva. Zeljko moze biti Hrvat samo po imenu, a po izgledu i pameti ili je Bosnjak ili Srbenda...
To Zeljko i samo to! Tuzit tu cetnicku bandu krvolocnika! Hinje i ubice se setaju slobodno po beogradskim ulicama jada i zla!Nek se zna ko je sta radio vrijeme je! Sine Bosne i Hercegovine! AFERIM! BOSNA4EVER!
Malo čudno od nekih Muslimana u Bosni kad napadaju nekog Hrvata kad kaže da voli Hr a ne baš davno posle utakmice Hr-Tu vidjelo se koga vole oni a 95% Muslimana u Bosni nikad u tursku neće otić čak ni vidjet.Ja sam isto za Hr i Bosno obadvije su moje domovine, kome smeta nek se grizi do mile volje.Nemaju mržnje prema onim koi se šetaju u pantalonama do koljena a nisu se okupali od rođenja.
@ . ja cuo da je ciro uspio nagovoriti dodika da navija za bih.
@cro-sa, podji i ti sa svim tim ljudima iz sarajeva prema zap hercegovini kada ne volis sa... hitno trazi novac nazad za svoje skolovanje, skolovan si kao nacionalista. ovo je prica iz livanjskih, kafana, birtija. svi ste bolji hrvati od komsica, a u stvari zakopavate prave hrvate sve dublje i dublje. jos si zaboravio da mi kazes kako hocete i svoj tv kanal. cuo sam ja sve ove price. izadjite na ulice zajedno sa bosnjacima - u boj protiv lopova. uredno popljujte svoje lidere tipa covic, a mi nase brankovice. nego vi gledate postrani, pa noz u ledja bosnjacima. vrati se to covjece. imao bih jedno rijesenje za tebe, okani se citanja vijesti koje kontrolise sanader i fokusiraj se na vijesti gdje ima malo vise mesica, kao covjeka koji vas samo moze spasiti. a mozes, posto znam da imas h. putovnicu da odes u zagreb i kazes im kako si ti hrvat borac iz bosne, dobro pazi ste ce ti odgovoriti. ja znam to, a to je Bosanac - lijep pozdrav pasa moj
Željko Komšić = Sejdo Bajramović
ma samo ostro i u prvu )))))
Tuzilastvo BiH ce svojom uobicajenom brzinom svjetlosti razmotriti slucaj i izdati potjernice 2025. godine.
nonickname.. zaboravljas ti turske zastave koje iznosite kad god je prigoda,... hehe kako ce biti sad na tekmi BiH-Tur koje zastave se Boshnjani nositi?
Evo ga opet. Pa ovaj je postao ko ventilator. Da je i njemu vidjet ledja vala pa makar. Ublehas.
x man 26.05.2009. u 13:37 mrs majmune poturceni izdajnicki @X man, pozdravi mamicu i sestricu! Reci pozdravio ih vukodlak! Pa onda uzmi brijac i odi obrij sebi ledja! I zapitaj se zasto si tako dlalkav po ramenima.