Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo rade samo da nas otjeraju iz ovee drzave.... znaju oni da je lakse upravljati i vladati sa nekolicinom nego sa vecinom.
@fbUser1571384906 mislim da je tačnije ovo što ću ja reči, izborni aparat za njih čine ljudi zaposleni u javna preduzeća, sto je nas manje njima ostaje izborno tijelo koje ima dobre posloe i povlastice pa samim tim svake izbore dobiju, a obične raje manje i manje
e kad svi odu onda cemo jesti zlatnim kasikamaaaa
Ko vodi ovu državu tako nam u jeste,pogledajte samo ko vodi ovu državu,ovo nikad nije vidjelo državu
Čuj da suzbije siromaštvo .glad, socijalnu nejednakost???? Nema toga u vlasti.
haha haha ahahah hahaha hahah
mozemo komentarisati danima dok se nedignemo i svi na ulice beskorisno
jeli jos togo otvoren da se ide,nadam se da cu skoro u togo ili ruandu da odem,a vi sirotinjo idite za njemacku sta cu vam ja.
SDA karcinom je učinio sve da nestane što više Bošnjaka iz BIH
Hajde budimo realni, šta je dobro svima učinila nova BIH država?
Pakas civilizacije
Ezde a, hadez e, esenesd e...Ezde a, hadez e, esenesd e...Ezde a, hadez e, esenesd e....aleee aleeeeee
Nemojte tako, ona je jedna i jedina, bolje nemamo...
Dođe mi da zaplačem. Pa oni samo gledaju da čovjeku otmu i zadnji zalogaj kruha.
Nista nije receno. Mislim da se moze otkloniti siromastvo, nejadnakost i nerpravda samo promjenom svjetskog poredka, politickih dokritna i akcentom na istinski duhovni preobrazaj kroz empatiju i ljudskost nasuprot teznji za profitom i individualizmom dajuci prednost Bozijoj odredbi nasuprot odredbi kapitalisticke klike.
Možda prvo da se objasni našim donosiocima odluka da održivi razvoj i zaštita klime nisu nove termoelektrane!
BiH je ku**c od drzave/zemlje,a drzavu/zemlju cine ljudi, tako da....
Zato su ucinili sve da zavde narod, namjeste tendre i zaposle fAmaliju na drzavne jasle
Nejednakost, debalans, istina, laz, nije isto ... U sistemu koji nas uci da je slika neke stvari jednaka toj istoj stvari nikada nijedna vaga nece biti u vagi, samim tim ni ljudski odnosi ... https://goldsilver.com/hidden-secrets