Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da se ambasadori biraju po struci i znanju i sposobnosti jer ti ljudi bi trebali biti OGLEDALO BiH.Medzutim NA ZALOST evo i tamo se salju PODOBNI koji mogu(a izgleda i moraju) raditi samo za onog ko ih posalje
ja se javljam da budem uvazena ekselencija
koje sam srece, il bi me oteli il propucali prije prve plate
stojnic bi mi stavio bombu u office
3 govneta
hahah nevjerovatno koliko smo mi zatucani, sva tri naroda, kako nas saltaju mangupski, na laganoj vatri podgrijavaju mrznju i podjele a svoje licne interese paralelno grade
Lijep dan moje drage Sarajlije, nije toliko vruće, a ovi oblaci su baš Božje davanje.
Mislim da je dosao trenutak kada vise nema i nesmije i nemoze biti kompromisa oko postavljanja likova na drzavne funkcije. Gdje god neko nije podoban, treba podignut rucnu i nedat gazapima da predstavljaju drzavu BiH.
Očito samo oni koji su u nezvanicnom kriminalnom miljeu tornjaka mogu zastupati BiH. Koji su to kriminalci, vrše pritisak cak i na Ameriku, pa nije čudo sto to cine Češkoj i Slovačkoj. Jebe im se za BiH, važno je obezbjediti pozicije svoji trabantima.
@EmirSSuljagicspahic Ne mogu voliti zemlju koju su pokrali. Covic ne vodi racuna o Hrvatima vec o sebi i lopovlucima. Pa njegov savjetnik u kabinetu, od njegovog zeta brat, je u Covicevom sluzbenom automobilu dosao u Posusje i prebio decka Hrvata koji ga je prijavio za kriminal u Granicnoj policiji. Mediji su o tome pisali. To je mafija! Kao sto ubice ne vole zrtve koje su ubili, tako ni ovi lopovi ne vole zemlju koju su pokrali.
@EmirSSuljagicspahic jarane- aferim! Tako su Bosnjaci govorili za Dodu- duduk,rep.sumska... i vidis dokle je doslo! Tako sada pokusavaju i sa Hrvatima, i kako da Vas vole(postuju)???
Bake princ Islamske republike Sarajevo, će imenovati svog ambasadora do godine .. sad je još rano
Bakir nije godinu dana zainteresovan da odredi ambasadora u Sloveniji, nakon što ga je na FAhrin zahtjev odredio za 24 sata , pa onda kao svojedok tužilaštva objašnjavao na sudu žurni postupka ? NEĆE VIŠE BAKA U ŠIPKE ! :)) Svu tu stoku govnjivom motkom zaćerat !
Kakva banda
TROČLANO PREDSJEDNIŠTVO: Brod sa tri kapetana ima velike šanse da potone. Prisjetimo se djelića nacionalne prošlosti pomenutih po pitanju vjerskih objekata devedesetih u Bosni: -Bošnjak: nije idealan, ali je sačuvao sve, -Hrvat: nešto malo porušio, -Srbin: uništio skoro sve što je mogao.
Covic nejma prava saznanja, ukoliko smatra da Cesi ne znaju i nisu u proslosti osjetili kakva su bila pisanja Hitlers blat pa isto i pisanja KPSS. To je Covic trebao da zna, inace ne bi se brukao da predlozi Susnjara.
Zar Čović nema nekog poštenog i čestitog Hrvata nego Šušnjara koji raspiruje mržnju i svakodnevno zavađa narode
@emmir1 Ima, ali taj nema internet stranicu sa 50 posjetica dnevno.
@Stipina3 Ugrabio je i Ljubo Beslic bosnjacku gradonacelnicku fotelju u Mostaru i to godinama.
Hoce li ove ublehe neko ukloniti sa politicke scene? Bilo ko ako nece glupi narod!??
jutro braco klixovci pozdrav iz cenife
Sva trojica su predsjednici propalih politika, politika davljenja, svaki na svoj nacin, dok je Ivanic dobar prodavac magle i Dodikov mali i svakog potencionalnog vlastodrsca. Nego Izborom Vucica, Srbija je napravila najbolji potez, pa shodno tome, promjene u regionu su neminovne, pa bi i ovi trebali u narednom uskoro da idu.
trio fantastiki 3 miliona na auta ...a mi po ulicama skupljamo djeci za transplatacije organa. niste vi majmujmuni vec mi narod smo majmuni koji to presucujemo i dopustamo
a u austrij u tramvaju mozes sresti predsjednika u japanu na biciklu samo kod nas seoske varalice moraju imati najnovije.automobile