Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Une do Drine, od Save do mora! Republika Bosna i Hercegovina.
@yadiktator Sve točno, samo nije Republika. Vec je samo BiH. A i preko Une i Drine je na nekim mjestima
Drzava Bosna i Hercegovina je ❤🇧🇦🇧🇦
2020krecemNoviList....hah i kad sprcis druze opet ces se probuditi u surovoj realnosti sto nam skuhase sebicni i nesposobni politicari i to svi od ,Vardara pa do Triglava.
Prodat ce i to ka Sutorinu!
Dajte nam Sutorinu
OPET CE NAS NEKO IZRADITI..KO'KAD STRUCNJAKA IMAMO KOLIKO HOCES(ALI NA ZAPADU) SVE ZNALAC DO ZNALCA..NAJ BOLJE STAVITI MORATORIJ NA SVE POTPISE DOK SVI NE POCRKAJEMO I TEK KAD DODZU PAMETNE GLAVE MLADE(ako dodzu)NEK POTPISUJU..DO TAD NISTA-NE ZNATE NISTA NAZALOST PO NAS .
Ova tromeđa treba da uđe u svetske udžbenike kao tužan primer podele. Sa svih strana ove tromeđe žive jedni te isti Srbi.
@digi.tal Ima jedna zgodna pjesma o tom pokušaju uvjeravanja svih da su Srbi. Kaže: “Prebilovci selo na zlu glasu, sad po njemu divlje svinje pasu.”
Kakvu suglasnost ..krenuti sa izgradnjom kineskog zida sa srbijom.. ... heheh..
Sve može osim nezavisne RS. Разумете?
Na zalost granice razdvajaju i napravise male primitivne drzavice i jos primitivnije narode vratise unazad 200 godina a od onakve drzave giganta u svakom smislu,hoce svi da vladaju da budu predsjednici a ustvari su samo neharizmaticni kriminalci.
@gooUser1564387670 treba nesto srpcit da ne mislim o tome
Tri put mjeri jednom sijeci, nemoj da nas izrade ... 😂😂😂
@lijan kad je nas neko izradio 🤣🤣
@lijan ma opusteno, to je sve Srpska Republika!
Bosna i Hercegovina, moja domovina❤
@Gad @RSBiBG Nije priznata.Ima dosta drzava po svijetu sa uređenjem kao BiH poput Moldavije koja ima paradrzavu transistriju u kojoj moras vaditi pasos kad prelazis na njihovu teritoriju. Isto tako Turski dio Kipra,pa Belgija Flanders koje imaju puno vecu autonomiju nego RS.