Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prevodu, radi ko šta hoće i snalazite se kako znate ??? Niko ni zašta ne odgovara, sve libero 😂😂😂😂
Policijski sat samo na 30 % teritorije i to neka mjera hahahah
@zblonzer Da bas tako, u prevodu anarhija, korupcija, bezvlase..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pola prebolovalo da nije ni znalo. A i slabo se testiralo, gradjani krili simtome, a pola od pola ma nogama prebolovalo. Ma mi smo za*eban narod.
Nema raja para za restorane, nema veze sto su otvoreni. Narod zna zasto.
dosadni ste vise sa koronom, mjere nemaju nikakve veze jer virus ne postoji, bar ne onako kako ga predstavljaju
Švedska na aparatima!
Stanovnistvo je steklo imunitet, vecina je vec odbolovala i Korona je postala obicna nahlada. A i Starost stanovnistva uporedbi sa zapadnim zemljama je niza.
Ne serkaj te... Hos da to procita farmacet.mafia pa da udare po nama sa novim mjerama. Pusti ljude da zive i rade a bolesti nek se rjesavaju po dobro placenim bolnicama
Nema to veze sa navikama,nego sa gustinom stanovnistva veci dio zivi u manjim gradicima i na selu,pa po uzoru na signal mobilnog ili internet tesko se probiju moderna cuda
BROJ OPADA JER NEMA TESTOVA!!!!!
Ovo baš nije istina, ko god ima bilo kakav simptom, ide odmah testiranje. Nalaz sutra dobijes viberom u pdf-u. Trenutno je tako. Treba pohvaliti tamo gdje je opravdano.
PDV
cega se pametan stidi budala se time ponosi
lako je imati dobar score kad smo vukojebina. U parizu, londonu i vecim gradovina prodje kroz metro jedna bosna pa ti vidi... mi selo ba.
Prvi put čujem za riječ "curfew", i pretraga pokazuje da je to strože od "lockdown". Kada je "curfew" sve je zatvoreno, a kada je "lockdown" rade najvažnije usluge. Sad, to što je kod nas u "curfew" u gluho doba noći znači da u toku dana možemo u prodavnice, restorane i kod frizera, što Austrijanci ne mogu, ali zato ne možemo usred noći napuniti benzin ili podići novac sa bankomata a oni mogu.
Samo potpuni idiot ne vidi da je sve lazirano i brojevi i mjere i sve u tri pm..
Samo da znate ovi koji misle da ce se zivot vratiti u normalu , nece
Najbolji smo jer je korona sistemska prevara, a kpd nas nema sistema tako da se ne prima. Iscrpile seu se mogucnosti laznih statistika i naravno broj opada
Njemacka je 8 mjeseci pisala kazne ljudima 150 eura ako ne nosis obicnu masku, a sad pisu 250 eura kazne ako je nosis. Mora ona pp2 biti. Samo gluposti izmisljaju.
@gooUser1609624104 moze i hirurska, barem kod nas u Niedersachsen.