Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto su ljudi ovde prizemni :)
Ovakav ist članak ćemo čitati za deset godina-živi bili pa vidjeli. Propali smo kao drustvo, svako ko ima priliku krade, narocito od države. Drustvo totalno poremecenih vrijednosti.
Ma mozemo mi i bacanjem pogleda u vis da gledamo zvijezde, samo nam to jos preostaje u ovoj banana drzavi
"Bosna i Hercegovina još nema vlastiti astronomski opservatoriji, a mogućnost da se nešto promjeni po ovom pitanju i da naša zemlja ima iole kvalitetan pristup nebeskim prostranstvima je zasada isključena." - Sad lijepo otiđite na FB stranicu gradonačelnice i demantujte se.
A šatro šaljemo satelit u svemir, čak imamo i Agenciju za to gdije primaju plate uredno. 🤣🤣🤣🤣
"... čak i za Kosovom" kakav odron od naslova i novinara.
BiH nema, a na kraju Kanton Sarajevo plati. RS nikad u talu Nek i nema ako je od naših para.
A šta nas zanima…
Bitno je da ima dzamija
@kakav si seljak u pm. Ima dzamija i bit ce ih jos vise, jel ti krivo? Je li to nema katolickih i pravoslavnih bogomolja po BiH? Dzamije se prave donacijama muslimana i ne pravi ih vlast u BiH. Ali, evo ima npr ateista i vole nauku pa neka doniraju i naprave. Samo vam bogomolje smetaju ali bit ce ih jos vise 🤷🏻‍♂️
Njih ne zanima zivot gradjana na ovoj zemlji, a kamoli svemir…
Sadašnji izgled bivšeg budućeg opservatorija.
U ovo se treba ulagati a ne u povećanje plata uhljebima i političarima. Dok njihova djeca studiraju u EU i Americi, naša djeca nemaju osnovne stvari.
nece moci od magle da vide ništa
Nemamo ni lansirnu rampu za rakete u svemir. Ja ne xnam o čemu mi mislimo?!?! Mozda kako doživjeti prvi u sljedećem mjesecu
Ono bi kao gledalo u svemir a ne vide silno smece oko rijeka i divlje deponije hahaha
Astronosmki opservatorij??? Oprostit ćeš mi ali morao sam se nasmijati. Mislim treba, naravno, ali u moru stvari koje nemamo, u haosu u kakvom jesmo opservatorij nam je stvarno zadnji na listi!