Milorad Dodik
0
"BiH je neodrživa zemlja!"
Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suti keretnu i preseli se u Beograd !!!
Kolika glupost vlada u glavama nekih osoba, govori neka nesuvisla prica o bogumilima kao narodu??? Bogumili su bili vjerski pokret i to u doba opiranja hriscanstvu, a bili su raznih nacija, dokle vise ponavljati...toliko utuviti u glavu ne bi smjelo biti narocito tesko. Uostalom, kakve veze imaju bogumili sa opstankom BiH kao drzave...
@lepi, hoces da kazes da Dodik sjedi na vrh krsta i da jede muslimane! OK, slazem se sa tobom, vazno je da mislimo isto.
i opet sejdi dodik na vrh krsta i hapa ghovna sa tri prsta
Pa sta ces u BiH jesam ti rekao sinoc poslije utakmice da neides iz Beograda nigdje a ti neslusas Milorade
gori zemlja dodooooooooo! ni tadic ti nece pomoci........! tadic prodo kosovo pa sto ne bi i tebe dodooooooooooooo! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..,ideeeemooooooooo..! selite se, ali gdje dodoooooooo! dodoooooooo! a nisi svom narodu rekao da se mora zemlja vratiti svojim vlasnicima od 1941....pa kad i to vratite onda opet kmetovi...dodooooo! oooooooooooooo..bezi majmune......iz foce sele srbi za srbiju dodoooooooooooooo! idemooooooooo! rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... idemo bocno i hercegovino...! cao dodooooooooooooooo i dodovci...aaaaa
kao prvo, otisao sam od takvih koji samo psuju na sve i svakog ko se sa njima ne slaze. kao drugo, zarekao sam se da mi djeca nece odrastati u takvim primitivnim sredinama gdje nisi siguran da danas neka budala nece pucati u tebe ili te ganjati nozem po ulici ili po tramvajima i trolejbusima, tamo gdje ce moja baka moci bezbjedno otici do obliznjeg granapa a da je neko ne polije benzinom i ne zapali... itd itd... a sta si ti doprinjeo za ovu zemlju osim sto pssujes? pravi si outsider
Republika Srpska je neodrživ entitet i pokazaće se da se međunarodna zajednica prekombinovala u stvaranju ovog morbidnog anticivilizacijskog legla rasizma i nepravde. Jednako tako je i Federacija neodrživa jer je ona ustvari politička i ekonomska antipropaganda modernog administrativnog uređenja. Obzirom da je ovo fakt, jasno je da će se morati srušiti oba entiteta i svi kantoni. Nadajmo se samo da do toga neće doći nasilnim metodama, iako je Milorad Dodik isključivo na putu nasilja, bez obzira na njegovu šuplju.
a šta si učinio da bude održiva majku ti jeb....
@obama Decko,bojim se da si klasican primjer muhamedansko-dezorijentisanog pacenika,koji u potrazi za sobom je spreman da falsifikuje istoriju i laze sebe.To sto pripadas egzoticnoj vrsti na evropskom kontinentu,ti ne daje pravo da nam iznosis svoje bljuvotine.Sta si na kraju,ilir,musliman,bosnjak,bosanac...?Za razliku od tebe i takvih,mi ne mijenjamo identitet i vjeru sa prvim okupatorom koji naidje.
Tačno tako! @jednostavno: Jest podijeljena u glavama onih koji to žele ili onih koji su ušićarili na ovakvom stanju. Jer nije samo u RS tako da smatraju RS državom, tako vam je i u kantonima. Mom djetetu u Sarajevu, kada je došao da preda dokumenta (završila školu u RS), rekli da mora prvo da nostrificira diplomu, pa onda da se privai....Zato, nije samo RS problem, nego i mnogi iz FBiH koji su se odrekli dijela koji se zove RS.
a šta si učinio da bude održiva majku ti jeb....
bosna je sine podjeljena odavno. samo se radi na detaljnom razgranicenju a to ce potrajati jos neko vrijeme. bosna naravno nije tamo gdje su srpske i hrvatske zastave to barem mozes shvatiti. bosna ne moze biti tamo gdje je ne vole,... ne zele,... ili u krajnjoj liniji MRZE. Shvacas??? dakle dok je u ovoj zemlji tih hrvata i srba kojima vi zelite nametnuti svoje nema od drzave BiH nista.
ebemu vraga , pa de je vise podjelite , evo koliko stoljeca to cinite , pa BOSNA opet tece.
Jest kad bi se i pitao.... Mislili su neki i 92 i opet se održa, usprkos silnoj krvi... Mislilo se i stoljećima prije, pa ipak se održa... Zato, opusti se stari i prihvati stvar onakva kakva je a i vi, njegovi sljedbenici. Neće bih biti ni srpska ni bošnjačka, ni hrvatska nego svih nas. Ko to ne želi, neka izvoli, široko mu polje do Turske, Hrvatske i Srbije.