Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde Mijo ne pprdi bogati pa zasto vam ne dadoše bezvizni režim ako ste ispunili više uslova, biometrijske pasoše počeli izdavati prije mjesec dana i ispunili uslove dok su ostali:MK, CG, SRB počeli izdavati još prije pla godine i više a to je bio glavni uslov,ajdde sad onu priču europa ima nešto protiv muslimana, a u ostalim državama koje su dobile bezvizni isto zive muslumani
BiH-a bi URADILA jos vise da nacista i genocidas spiris nije NAMJERNO blokiro na svak moguc nacin ispunjavanje uvjeta za MAPU puta!NJEGA bi gradjani a i politicari TREBALI tuzit za ZAVJERU i neprijateljsku djelatnost protiv suverne drzave Bosne i Hercegovine!ni u korist jucerasnjeg agresora i neprijatelja nase zemlje nacisticke srbije-manje ni vise,STA CEKATE da to uradite?????????? BiH4EVER!
HAJ GA MALO GLABAJ PUU IDI U 3 PM KEVARU TI CEPAM STA TI ZNAS KEVU TI CEPAM NA SRED KRIZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UDARAJ SE GLAVOM OD ZID MOZDA NADJODES PAMETI PUUU FURDO!!!!
Vedrana srećo vimsta ti islamistu u čićpi. Tebi lutko treba zlo istjerati, a dobro utjerati.
Haj ga malo glupaco...
M ovaj malo lagi, osnovi uvjet BIOMETRIJSKI PASOSI tehnicki jos nije ispunjen.......
BiH nece nikad dobiti viznu liberalizaciju zbog extremnih islamskih elemenata . Sve drugo su samo prazne price . Europa zna sto radi . Neka vam je jasno .
Ista situacija sa BH gradjanima je u Italiji pa su ipak u EU. Evo sta sami o sebi govore italijani: http://www.infonegocio.com/xeron/bruno/italy.html
....ja sam iz Zivinica! :)
Halo ba komsija djesi ti! Vidi komsa jesu se nasli, Mato i Mijo iz Zivinica obojica majka ih rodila!
HR i BG su odbile poslati dodatne snage u Afganistan, al\' to ne smeta njihovome članstvu u NATO-u, dok naš balijica Cikotić javno izjavljuje da bi u slučaju da BiH ne pošalje dodatne snage, sama sebi zatvorila vrata NATO-u. I ništa nam takav stav ne pomaže nego nas očito ukopava. Nas će u izolaciju, a RS će postati sve samostalnija i slobodnija , kao Južna Osetija i Abhazija, sve uz dogovor SAD-a i Rusa. Ja se samo plašim da nam ovo bezrezervno upinjanje u NATO i EU ne skoči na nos, pa završimo k\'o Gruzija, a naš političari budu jeli kravatu k\'o Sakašvili.
1. Odmah uvest\' vize za građane EU, do ukidanja viza građanima BiH i skupo ih naplaćivat te odužiti proceduru, makar koliko oni nama za svaku zemlju pojedinačno. 2. Zamrznuti sve aktivnosti oko europskih integracija i integracija u NATO i kontakte sa tim alijansama svesti na minimum. 3. Odmah početi bilateralne razgovore s Kinom i Rusijom i pokušati u godinama koje slijede izgraditi alternativnu suradnju mimo SAD-a i EU-a. 4. Jasno staviti do znanja da više, makar u bošnjačkom narodu ne smije biti bezrezervne podrške E/A integracijama, jer ćemo u suprotnom zavšiti k\'o Gruzija, obzirom da nas zapadnjaci odjebaju k\'o Tursku.
HOCEMO PRIJATELJSKU SA BRAZILOM TAMO U APRILU, JER AKO JE BRAZIL U GRUPI SA PORTUGALOM ONDA ZAR NEBI BIO TO DOBAR TEST ZA BRAZILCE DA NAMA DAJU PRIJATELJSKU JER SMO SE MI DOBRO NOSILI SA PORTUGALOM, OVO NEK DODE DO NASEG SAVEZA HOCEMO PRIJATELJSKU SA BRAZILOM!!!!!!!!!!!!!!! 1
Raja,ja predlazem da mi uklonimo nekoliko minareta pa da vidimo \"ocel\" nas pustit u Evropu,a ako nas ne puste ja sam za to da se vratimo na vjeru predaka.Evo,za pocetak zovite me Milivoje!
ali nije ispunila onaj ključni: deislamizacija