Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je druga najzaostalija i najsiromašnija država Evrope! Uskoro će biti prva! Bravo veliki Bošnjaci, veliki Srbi i veliki Hrvati!
Sebija bez diplome medicinskog fakulteta, vjerovatno I bez cestito zvrsene srednje skole ako cemo posteno, upravlja zdravstvom, prijakacila ljude na lazne respiratore ,napravila masakr I sta? Nista. Fadil, pobio ljude, pokro milione I sta? Nista. Yebbem ti drzavu
da budemo iskreni 2,7 miliona stanovnika iliti vise manje populacija Milana, sjedi na zemljistu 300 puta vecem, sa rijekama, rudama, planinama normalno da im postajemo interesantni kao investitori sto obilaze udovice sa velikim kucama sa puno zemljista...
Narode, pamet u glavu. Ne dozvolite da ovakvi lopovi opet dobiju vlast. Vidite li da svjesno kroje rupe u zakonima kako bi mogli krasti sredstva koja narod plati kroz poreze. Svi na izbore i kaznimo kriminalce.
I onda u komentarima se prica ko ljepse prica da je to bolji kandidat… Niko ni ne razumije sta Denis govori kada je institucionalno djelovanje u pitanju jer ne prodaje maglu. Dabogda da glupi Bosnjo to sutra shvati, da izadje na izbore i da glasa za PROMJENE i ljude koji ce se dogovoriti. Trojka i opozicija RS su dogovorili evropski put BiH, hajmo biti pametni krajnje je vrijeme
Najocitiji primjer kriminala su rudnici,jedan obicni saraf koji kosta pola marke,kad se svi ugrade,direktor,stranka,nacelnik,dobavljac,prevoznik,izadje na deset maraka.
Koji referendumom je narod odlucio da zeli ici ka EU i ispunjavati njihove usloveee? Zasto je referendum tek formalnost kao posljednja tacka ka EU umjesto da je prva.
Pitanje je hoce li BiH ili dio nje zbog otezanja htjeti vise u EU. Isto kao i sa NATO. To treba zavrsiti sto prije
Ukinite konstitutivnost, uradite nešto za svoj narod, nemojte se samo dodvoravati MMFu
Nije problem u donošenju zakona nego u postavljanju tužitelja koji te zakone ne sprovodi i ne nalaže policiji da ih hapsi i u sudstvu koji je postavljen stranački, i ne osuđuje te kriminalce. Nama treba nezavisno sudstvo i tužilaštvo i tužitelj kao Giani Falcone što je bio u Italiji a svi znamo kako je završio.
Ako su europljani mislilibili imali dobru namjeru da skupstina usvoji taj zakon trebali su ga prvo visokom predstavniku dati da go on nametne isti kakav su usvojili npr.njemacka,hrvatska a ne dati ovim nasim čobanima da ga samo unakaze.....
Još da ste napisali koje su to stranke uložile amandmane i oslabili zakon i borbu protiv korupcije u javnim nabavkama.
narode pamet u glavu sutra.na hrvackim televizijama se vode debate o izborima u BiH.isto kao da je to njihova država.Svašta se tamo kuha.hoće jednakost a neće u BiH Tv da dođu na debatu.o čemu onda oni pričaju.
kad čovjek ode vani ubrzo primjeri ogromnu razliku u svemu.koje su samo šanse da se čovjek unapredi,doškoluje,ima veoma finu platu itd.Uslovi za djecu da i ne govorimo.Imaš poštovanje i ako radiš naj prljavija poso.dok te kod nas gledaju sa visine.Kultura i obraćanje klijentima.preljubazno.puno toga ima novog .
Ako se ne zelite vakcinisati i protiv ste antikovid mjera koje su bile, glasajte za BOSS Mirnes Ajanovic jer se jedino on borio, izborio i nastavlja da se bori za nasa prava!
NEMA SPASA DOK SE NE IZVRSI SANADERIZACIJA SNSDA, HDZ I SDA. KLIKA TE VLASTI MORA U ZATVOR. SNSD SLIIJEDI MATRICU VUČICEVE I PUTINOVE POLITIKE KOJI DO SADA NIKADA NIJE PROCESUIRANA U ZATVOR. ZATVOR ZA KRIMINAL. TE STRANKE SU ZA SADA JACE OD DRZAVE I PRAVOSUDJA. VISOKI PREDSTAVNIK TIM LIDERIMA MORA ZABRANITI POLITICKI ANGAZMAN.