Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ba, ne budite smijesni. :D Kina, Saudijska Arabija, Kuba u odboru za ljudska prava, Bosna u odboru za zene... Ovaj UN je vise izgubio svaki kredibilitet, ne znas bi li se smijao ili plakao... Jos Afganistan i Kolumbiju za borbu protiv narkotika, a SAD i Rusiju za borbu protiv smrtne kazne, ih, milina!
Slazem se u potpunosti s komentarom.
Sta reci nego sve pohvale za ministarstvo vanjskih poslova,odlicno rade svoj posao. i odlicna je vijest da se ovako lijepe stvari desavaju..
lijepo da se ovakve stvari desavaju
jedno od rijetkih ministarstava koji odlicno obavljaju svoj posao, sve pohvale, konacno neke pozitivne i lijepe vijesti
cestitke ministarstvo vanjskih poslova, svaki trud se isplati.
veliki napredak i korak. zaista.
Mislim da tu mozemo dati svoj pravi doprinos, jer mozda nemamo puno zena u politici, ali su sve jake i na nivou, a kroz ovo bi taj broj mogao i da poraste.
Svaka cast, vjerujem da ce nas predstavljati u pravom svijetlu.
Naravno, zahvalimo se Lagumdziji!
Vjerujem da će ženama širom svijeta svanut nakon ove izvrsne odluke Ujedinjenog Ništa.
rofl. :D