Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricaju da se hoce BiH i Crna gora ujediniti, a nova drzava bi se zvala CRNA BOSNA.
Zar nećete i njih tužiti za agresiju, zajedno sa Srbijom?
@neednolog ovde si u pravu, ako misle tuziti nekog moraju tuziti sr jugoslaviju jer srbija u to vreme nije postojala, a to automatski znaci da se tuzba prenosi na srbiju i crnu goru, kao zemlje naslednice sr jugoslavije
odluke su dolazile iz Beograda/ Beograd je glavni grad Srbije. necemo valjda tuziti Kosovo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VAko vala treba dati i Srpskoj da je nezavisna država a HR HB da je entitet da bi se mogla uspješno razvijati suradnja i Srbijom i Hrvatskom ! I još odustat od Revizije genocida da se ne bi ljutila međunarodna zajednica i SVI SRENI I akobogda ZADOVOLJNI !
@Netixba MA i guzice dati da bi komšija bio 100% zadovoljan. Malo ima 100 000% glava od svog naroda kojeg su dali !