Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su cnogorci, nakon tolikog vremena definitivno odmakli od Srbije i mudro se okrenuli na sigurniju i bogatiju strane. A Srbiju su ostavili kao krme na mecavi.
Ne znam kome CG pravi autoput do srpske granice onda? I zasto treba samo licna karta za prelaz granice
CG je pametna država. Pusti druge da biju svoje bitke, okreni se ka zapadu, iskoristi svoj položaj za svoj interes. Dok se mi ostali zamaramo šta se dešava na Bliskom Istoku, u Rusiji, u Turskoj, svugdje živimo osim u yebenoj Europi gdje se nalazimo.
BiH iCG moraju da se borebore zajedno protivsrbije i posrbica. CG je veoma uspješna u tome
Odlično ... !!! Ništa gluplje i nema k'o kad dođeš na granicu i u razmaku od 50 metara dva put prođeš istu proceduru : - Dobar dan, dokumente molim... a kuda bi .. koliko ostajete .. imate li što za prijavit... Hvala, doviđenja i sretan put . . . Pustiš auto u leru 20 metara (ako imaš sreće pa je blaga nizbrdica ) i onda opet isto : - Dobar dan . . . i t d . . .
da mogu bolje prenositi duhan i drogu bez poreza
Koji ce im granicni prelaz,
Milo Dzukanovic je bio daleko ucinkovitiji od Bakira, pa je srpsko ruskim siledzijama, stao na put i sredio stvar, dok Bakir, ama bas nikako, da nadze za Covica nacina niti ikakve mjere, koji radi i protivno veceg dijela hrvata, provodeci sve sto Srbiji i Rusiji odgovara.
ti jarane blage nemas pogledaj sliku na malo vecem uglu dali si ti svjestan da se formira blok koji ce zapad ugurat da napadnu rusiju kad tad radi nafte i gasa tvoja ce djeca ginuti budalo glupa vidis li da se fashisti svih zemalja sastaju cak i ovde kod nas u hr bez obzira na ovu ustasku hdz stranku hrvatski narod opozuje fashizmu i natu ali nas fashisti jebu
prave se granice sto znaci nista od EU
Nema veze
Kada ce se napraviti zicara do trebevica?
Dje ste DELIJE? Vidim ne mozete bez Bosne.
Tako sam se zamalo zeznuo kad sam isao iz Hrvatske u BiH preko kostajnice, zamalo prosisao BiH granicu 😂