Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanader bas misli da ce Hrvatska i Srbija presuditi Drzavi BiH. Sto ce mu ovo? Drzava BiH MORA imati svoj USTAV, JEDNOG PREDSJEDNIKA, JEDAN JEZIK ( BOSANSKI) I zagarantovana osnovna ljudska prava svih drzavljana . Ovo je BOSNA jednom shvatite. Katolici, pravoslavci, muslimani, romi, jevreji i svi ostali BOSANCI su Drzavljani BiH. Dejton je samo SPORAZUM i svi potpisnici su MORTO, pa je i taj SPORAZUM MORTO......
\"Govorili smo i o nekom novom principu koji bih ja htio da unesem u BiH, a to je etnička sigurnost da bi se svako osjećao lagodno kao kod svoje kuće. Mislim da bi sa ovim osjećanjem bilo lakše voditi dijalog\", rekao je Incko. Pa ko sad kaze da BiH nece imati unutrasnju administrativnu podjelu po etnickoj osnovi. Sve ostalo nema veze sa realnoscu situacije i samo na toj osnovi je moguce da profunkcionira kao samostalna drzava. Bez toga nema dogovora.
vidi birtije!
...eh sta ti je medeni mjesec ! Ali obrni ,okreni ...razvod nam ne gine ! Pa jasno je to nama !
\"...drzava tri ravnopravna plemna seljaka i zanemarljiv broj obespravljenih gradjana...\" eto - popravljeno. :D