Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj preporuku za kandidata.....pa koliko cemo ovih isprdak statusa dobit kunem se da izmisljaju ove statuse samo da nam kao nesto daju bez da nam ista daju......sljedece je savjet za preporuku mogucnosti kandidatskog statusa.
Tako funkcionise proces unutar EU. Evropska Komisija izdaje preporuke, i onda Vijece Evropske Unije usvaja te preporuke. Nije nikakva zavjera protiv Bosnji, ne brini ;)
Srbi i bošnjaci ne žele u EU? 🤣🤣 jesi ti realan? Bukvalno stopa iseljavanja i jednih i drugih premašuje hrvate skoro trostruko, de hajd ba nemojmo sad gluposti lupat
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
To nista ne znaci, Srbija već 10 godina ima kandidatski statis, a nije ni blizu ulaska u EU
Napušite se vi Iz EU ovim kandidatima kur..
A SADA 40 G. STAJANJA U REDU POPUT TURSKE!
O kandidatskom statusu sa uslovima će Vijeće Evropske unije, odnosno sve članice jednoglasno donijeti odluku u decembru ove godine. Je li, jesul ovi izmislili neki vremeplov, pa znaju da ce odluka biti donjeta jednoglasno? Hocete listu clanica koje ce glasati protiv? Vrijedjanje inteligencije. On daje dokument Tegeltiji, Tegeltija uzima mobilni i zove druga Madjara...
Sada će nam stići kandidatska nagrada: eto nam ponovo u goste onog jarca Janeza Kovača da u ime poštivanja EKO standarda zatvori blokove 4 i 5 termoelktrana u Tuzli i Kaknju, baš kako je isposlovao zabranu gradnje bloka 7. Neće EU bagra moći dugo gledati da mi imamo energiju i hranu koje oni nemaju.
Akobogda mi docekati necemo da udjemo u EU.
BOSANSKI SRBI NEČE PRIHVATITI KANDIDATSKI STATUT ONI NE ZELE DA BUDU U DRUSTVU EVROPE BEZ SRBIJE . PROCES RUSKOG SVETA TRAJE .PROCES SRPSKOG SVETA TRAJ NE U HRVATSKOJ .
haahahahahah jbt,pa ovo je smješnije čak i od najboljeg vica,hahahahahaa
Na kraju kad sve ispunimo bice ko iz onog vica s medom i zekom, 'Gdje vam je kapa?'
Sad kad se raspada EU opet nas neće primiti. Realno, zemlja smo visokog rizika, korupcija, nepostojanje pravosuđa, plotixka situacija... ma u svim sverama
Hvala EU
Turska ima status kandidata za EU od 1999 godine. Pa jesu li u EU ?. Sve je ovo dio političkih igara podle Evrope, živi bili pa vidjeli. Samo nam zamazuju oči kao da smo djeca iz vrtića, vrijeđaju nam inteligenciju kao i vladajući političari.
To je važno isto kao funkcija četvrtog zemjenika potpredsjednika nekog sportskog kluba iz treće konferencijske lige sjeveroistok, grupa C1
Zamazivanje ociju!! Evo vam uslovi oko kojih se ne mozete dogovoriti i zaboravite Šmitovu antidemokratsku odluku.. Šmite go home!!!
Bisera Turković odradila posao i odmah kandidatski status. Bravo Bisera, tako se radi odgovorno i profesionalno za državu BiH i naše građane. Niko nije više uradio za državu BiH od Bisere Turković.
A ovi sto pricaju da nece BiH Muslimane i Tursku u EU. Ako u BiH saberes sve pravoslavce, katolike i ateiste i sta vec drugo, muslimani prave sigurno manje od 50% stanovnika. a bogami pola ti koji se proglasavaju muslimanima vise popiju za jedan vikend nego ja tokom godine.. 3% Turske se nalazi na tlu Evrope, pa cak i Rusija ima vece pravo upasti u EU.. sva mirgacija prema Evropi prolazi slobodno kroz Tursku i ako niste u toku 90% Evrope nije zeljna vise..