Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je djelimično slobodna, obzirom da je 49% njene suverene teritorije udjeljeno genocidnom agresoru, kao priznanje za postignute rezultate na ime počinjenog genocida!
Ma sama karta je glupost prijatelju moj. Ovdje se vidi američka propaganda na ovoj karti.
@Tesla10 Tvoja konstatacija stoji u vezi SAD-a, potpisujem. Međutim, ja se referiram na uzročno-posljedičnu vezu "statusa quo", koji je reperkusija luđačke košulje, poznate nam kao tzv. "Dejtonski mirovni sporazum", nikada ratificiran u institucijama BiH..
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Jos jedna u nizu kretenskih analiza. Evo ako se ne varam i Izrael je slobodan. Volio bih sad dati pasos Izraela onom ko je pravio ove gluposti, dao bih mu i neku kucu ili stan u istocnom Jerusalemu i naravno zvao bi se Hasam ili Mehmed. Pa neka uziva u slobodi Izraela mater mu blesavu!
Nemojte da kritikujete ovog sa nikom POSTENO GOVORECI jer ce na sve vase komentare da pukne minus hahahaha
amerika je fasisticka zemlja 1/1
vidi velikih cetnika sto su se nadigli ko K ...to je njih 3 sto imajo pu 3 razlicita profila na klixu pridrzavaju se SDA plana za internet i propagandu...mozda ih cak i placaju za to...
Kako ću biti slobodan i osjećati se tako kada imamo političare koji se konstantno bave pitanjem koliko je koji narod sigurniji od druga dva, a Boga mi i od ostalih!?
Ne postoje slobodne države, po definiciji one su sredstvo manipulacije elita nad reproduktivnom masom. Ova karta potvrđuje samo to i ništa više. Manipulaciju...
srbendri se treba rijesit
Srbija moze biti slobodna kad se rijesi cetnistva a kakvo je stanje sada izgleda nikad.
Amerika koja spijunira pola svijeta, koja vodi Gvantanamo i sta vec ne rade po svijetu da ima istu ocjenu kao Norveska, Svedska, Kanada i sl... ma bjaaaaazi.
@agbo.... Ti si izgleda ubio se za afganistana i sirije,idi tamo sa svojom bračom bori se protiv SAD-a he,he,..Hrvatski narod u BiH je uz SAD!
Jasta cu u Afganistan i Siriju eto ih nek se karaju medjusobno, samo mi je licemjerno da neko pravi karte o ljudskim pravima, po kriteriju ko je saveznik Amerike, a ko nije. Cudi me da nisu stavili i Saudijsku Arabiju da je zelena...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
madr raša
Slobodno mozemo crknuti :D. Sta vise ovi nece anketirati i analizirati.
Normalno poturcena pascad isto kao turski kerovi ehehhe
to ti o ceataljima hahaha
Zeleni su oni koji imaju dobre politicke odnose sa Amerikom. Karta je jedna velika glupost, ocita je propaganda SADa.
Indija slobodna zemlja HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... Pa šta je sa kastnim sistemom???
Ova karta me by the way strašno podsjeća na slične mape za vrijeme hladnog rata, i blokovske podjele svijeta na kapitalistički i demokratski zapad i socijalistički i komunistički istok. A u sredinu su se nekako ugurali nesvrstani. Dokaz da se od 90-ih na ovamo nije puno toga promijenilo, osim možda u Južnoj Americi gdje je umnogome došlo do stabilizacije tih zemalja u smislu nepostojanja pučeva, državnih udara i vojnih hunti.