Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😂😂😂😂😂😂 Je li to uspjeh da BiH nakon 30 godina razmatraju za kandidatski status!? 😂😂😂😂😂😂
Jeste uspjeh gledajući na plodna razdoblja mikro i makro politike posljednjih 25 godina
Koja foluška za naivne, Turska dobila prije 30 godina, mi smo poslje nje na redu a ona nikad neće uci u EU, znaci mi odmah poslije nje nikad.
Ma ništa oni nama neće dati. Proforme samo nešto, a u biti isto ko prije ili gore.
Samo se treba nadati da cemo u EU i da ce nas primiti na lijepe oci , evo Turska se nada i ceka vec 60 godina.
Ebemo vam Mater i kandidadski status. Da oce nas Putin naoruzati da zapalimo OHR i Njemacku ambasadu. Hebo vam Dodik mater za kojega navijte. Jel vi stvarno mislite nama zamazati oci kandidadskim statusom? Turska ga vec dvadeset godina ima i nikada je necete primiti. Zivio Putin zivila Atomska !!
Još 20-30 godina u redu čekati nam je.... Nažalost
naši političari će spriječiti svaki mogući ulazak BiH u EU, jer bi to bio kraj njihovih političkih karijera, a početak njihovih sudskih agonija.
Bravo. Nasi politicari ne zele da Bosna I Hercegovina udje u EU, zato sto nebih mogli vise krasti, namijstati, baviti se kriminalom.
Preporuka je veliki pomak na evropskom putu koji će dodatno približiti bosanske muslimane društvu evropskih naroda.
marsh svima smecad jedna
Kakav status. Cirkus. Laž.
Zar je Tegeltija još tu?
Kako se nista nije promjenilo, pa promjenio se clan predstavnistva BiH, vise nije Bakir, odmah otvaraju ruke da nas prime 😄
Samo trebamo okrenut prorusku pricu i onda ce doci skakukat oko nas i molit nas da udjemo u EU.
Svjesni su oni da je Schmidt totalno uprskao sa svojim crodlukama pa eto sad da smire prvenstveno ove naše političare da se ne bune, ne tuže, niti protjeruju istog. Koji smo ustorijsko uspjeh postigli!!
Moj komentar od prije mjesec dana: "Kao što sam prije rekao,živi bili pa vidjeli. Prvo osigurati da muslimani u bih ne mogu odlučivati sami, mora biti većina khrišćsnska. Šmit je to rješio, muslimani su sad zakonski zauvijek preglasani. Ide eu status kandidata sad."
Prijenosi li SK?
mazanje ociju level EU.