Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine nam kažu da bi iduće mogli na bijelu šengen listu. E pa je.bala vam šengen lista svima mater gospodo! Seru o biometrijskim pasošima, hvale se, a da su ovo njijhovi što ih drže u rukama plakali bi od muke. Licemjerna Evropo!
Dobro kazes Haso. Izgleda Muji syebali planove! :)
mojne tako Mujo ba! a i stas u toj Evropi hebo je ti, nit je volis nit su nas zeljni vakih nekulturnih i zaostalih. i onda kad dodas da smo strogi kokuzi i da je ta evropa vec puna turaka i to onih originalnih, a ne nas falsifikata onda stvarno ne znam sta se ljutis. ili si se ti jarane vec spremio za akciju, paklena naprava spremno ceka samo da dodju instrukcije od brace nam arapa? nemoj sta zahatorit al tako ti je to.
Nemora nikad .. Je..Be..m vam ma..ter inkvizicisku krstašku ..
pa naravno u BiH biometrijski pasos moze doci u pogresne ruke, napr. neka nana terorista nedo bog bi mogla otici u Svedsku da posjeti nekog od svoje izbjegle djece, ne do bog...a u Srbiji je to sve uredjeno. Jos samo da Ratko Mladic dobije pasos pa da mirno moze obilaziti svoje prijatelje, kolege i istomisljenike po rarzno raznim EU zemljama i njihovim zatvorima...bravo EU
Nesto mi NE ulijevaju puno nade sa svojim SUPLJIM obecanjima, kao i obicno... Dok ne vidim da raja putuje bez viza, do tada cao Oli, cao Spiric-Konjic/Kozic & CO. Do tada mozete vozati konje za nos balavi..
EUROPEAN FASHISTS!!!
đe ba zapelo? hehe... šta će vam pasoši, gdje će te putovati? možda u zapadnu europu po kojoj non-stop pljujete. za islamske zemlje vam ionako netrebaju vize. na kraju nemate para ni za dvi tramvajske stanice.
bolji vic nisam cuo. a, od bijele liste pa nadalje jos jedno 25 godina.
Pa logicno je da nam nece ukinuti vize. mozda i za dugo. sta ce bosanskim srbima i hrvatim kada oni imaju srbski i hr pasos. samo bosnjaci ga popuse kao i u ratu i sada i u buduce cemo ga pusiti ako se ne probudimo iz ovog ruznog sna. place mi se kada vidim sta nam rade i to jos Nasi bosnjaci prodane duse.
Sa ovakvim KRETENIMA od političara možemo jedino na listu bijele kuge Njih zaboli neka stvar, imaju diplomatske pasoše
Kažu da na novom pasošu piše: Bambuća - Idemo nigdje!
Hocel ko napisat ovde neku normalnu vijest a ne samo ove iluzije. E stvarno nema smisla vise citat,15 godina se nesto desava a nista, nekakvi razgovori pregovori a narod se sve vise hrani u narodnim kuhinjama.
Hocel ko napisat ovde neku normalnu vijest a ne samo ove iluzije. E stvarno nema smisla vise citat,15 godina se nesto desava a nista, nekakvi razgovori pregovori a narod se sve vise hrani u narodnim kuhinjama.
ovdje uglavnom pise 1 komad srbina, 1 komad bosnjaka i 1 komad hrvata sa \'\'x\'\' i \'\'y\'\' nickova kleptokratsko placenicka banda ... shatro patriote