Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sve hocu da sam srbim a zovu me Bosanac. rodjen sam u Bosni, Pasos mi Bosanski, nastao sam od nekih Turaka pa mi sad nista vise nije jasno. Jedino sto imam srpsko je to sto smrdim i sto mi mamu i seku karaju neki Talibani redovno??? Sta sam sad ja??? A jadan ko sam i sta sam ja.
E sad necu ni na vase more doci jadan.... Pa sta se vi javljate maloumni majmuni. Hrvati vam zajedno sa Albancima prave Nuklearku uz samu granicu na Bojani u Ulcinju a vi sutite i nama govorite sto nesto krsimo. Mrs tamo bjednici jedni. Nismo mi ni sa vama jos do kraja zavrsili, polahko... Vratit cemo vam milo za drago...... SRETNO BOSNOOOOO
Da je naša vlast dostojna svog položaja i svjesna svojih obaveza ovaj bi zakon prihvatili po hitnom postupku. Isto tako bi trebali odgovoriti na svaku reakciju susjednih zemalja kontra mjerama. Ti proizvođaći iz susjednih zemalja su u dosta povoljnijem položaju od naših sugrađana, komšija i zemljaka. Osim što svakako ostvaruju zaradu još imaju i stimulanse države za izvoz, a zašto to nebi imali i naši proizvođaći. Treba pod hitno zaštiti naše proizvođaće, Vindija prodaje sve i svašta a mi imamo domaće proizvođaće koja lićno preferiram. Zar ne bi bilo bolje da naše komšije: Franjo, Mujo ili Milan (karikiram imena) imaju zahtjev za većom proizvodnjom i naravno budu zaštićeni kao i svugdje u svijetu. Do kada će BiH biti poligon svjetske eksperimentalne politike države bez privrede? Ja lićno prefiram proizvode domaće proizvodnje, ali proizvodnje a ne pakuje taj i taj po licenci tog i tog.
Apsolutno sam za zastitu domace proizvodnje!
prvo nemojte se radovati, ovaj zakon nece proci u parlamentu, jer je bih vlast puna korumpiranih lobista. to je najveci problem bih, cak i veci nego kriminal.
a sta im to sada znaci \"jacanje regiona\"?ko bi to sada trebo jacat? kad se francuzi i ostali mogu borit za svoje krave, moremo i mi za nas kupus,pa sad ko bolje prode.valja se malo i okusat u ovim sankcijama i porezima,jer ako se sve radi sta drugi kaze, \"jacat ce i dalje region\", al narod u bosni nece nista od toga imat... kad se nema novaca najbolje je podic poreze, pa sad ako nemres kod domacih,jer se zna da tu vise nema, onda se moze od ovi koji nisu domaci.njima nece bit bas drago jer ce zarada bit manja, al to nek bude njiov problem.
podrzati zakon svakako, decenijama zabrane putovanje i diskiminacija, neznam vise kome je do EU? i hrvati su ohladili od EU
Da ovo pogledamo iz drugog ugla> procitati ovdje par clanaka. http://www.aic.ba/cefta.html
Dosao je trenutak da se izbace vasi proizvodi i napravi mjesta za BIH proizvode koji su sigurno kvalitetniji.
@Mahalac i mene intersuje sta podrazumijeva taj zakon. Da liizvoz produkata iz BiH u te zemlje biva izostavljen carinskih tarifa? Daj malo napisite nesto.... A zakon je dobar potez u oslobadjanju od ekonomskog ropstva. Ne daj se Bosno i Hecegovino.
sa-x@ KOJI ZAKON CEFTE SE TO KRŠI?!?!?!? NAPIŠITEEEEEE .... glupani jedni! Izgleda novinarstvo u BiH se svodi na copy/paste.
Sta je mamu vam, hocete da postujemo CEFTU a da nam ne ukinete vize, e nece moci ove noci!