Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je dao Biden instrukcije za novog visokog predstavnika, ide to polako.
Dao je garant..... za 3 entitet 😣
@mombai Bogu fala da uskoro i mi Albanci Jevreji i Romi budemo imali ista prava kao i druge konstituivne manjine
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mor bit bidne, mor bit ne bidne, pa jope 20 godina.😂😂
Razgovaralibo Afganistanu, Iranu... i Zapadnom Balkanu 😁😁😁
@zblonzer Njemacka jeste pomogla humanitarno Bosni, zapravo na primjeru migranata danas vidimo da su joj Bosanci tad dosli kao kec na desetku, medjutim nisam siguran da je Njemacka bas neutralna i da nije na strani neprijatelja Bosne. Nemojte miksati njemacku politiku koja je tiha, ali ekstremna sa nepostojecom njemackom politikom za koji se misli da je pravedna.
Kakav crni treci entitet,ne mogu da vjerujem da jos ima budala koje vjeruju u to, mislim da se nece ni rs ukinuti,ali ce ih pritiskati max. ako se posvete nama, cilj Amerike je da eliminisu ruse u potpunosti i da BIH udje u Nato milom ili silom, Amerika najvise finansira Nato i bit ce kako oni kazu, ako se budu Srbi protivili tome tj srpsko rukovodstvo ,ja sam ubjedjen da ce novi visoki predstavnik najvise raditi po direktivama Amerike a ne Njemacke ma koliko god se to ne svidjalo nekima.
Biden na fotografiji bas onakav kakvog ga veliki dio BiH gleda...Sa oreolom sveca.
Dodo pakuj kofere i unutra stavi Rs kartu
Ja mislim da je nama jedino rješenje da započnemo neki rat. Industrije svakako nemamo, svi pametni i obrazovani odoše vani. Ako bude rata, biće humanitarne pomoći, slaće braća iz islamskih zemalja, izbjeglice će primiti u Njemačku, biće pokoja vreća za Bakira, a biće i vreća za one, koje poginu dok se on bude krio u trezoru.
Piva,kokice i može da počne.
Ide RS u nestanak ubrzo
Sad ce oni samo o nama misliti. Nemaju oni drugih problema. Tudja ruka svrab ne cese. Mozda smo mi izuzetak. Mozda ipak cese.
Ma ne samo njih dvoje.cijela planeta prica o Balkanu,svi djeciji i ostali Programi pocinju sa Balkanom...
Mislim da Djedica i nas saveznik iz ww2, dogovaraju treci entitet.
Kad se mi svi pojedinačno zapitamo šta smo konkretno uradili za ovu državu da nam bude bolje,shvatit ćemo da u stvari bolje i ne zaslužujemo...
Želim samo znati zašto i Merkelovoj nisu stavili ovaj oreol oko glave (iliti koronu)
Biden protiv Irana, bošnje na haparate
eeeeeee ali je zato Biden za Srbe i Ruse 😎
Rekao je da će srušiti bespravno sagrađeni most na Pelješcu.
@nautAr01 Kaže neće on lično, nego će dati avion Komšiću da ga sruši i da napravi građansku BiH, gdje će Komšiću i svim lojalnim manjnama biti zagarantovana prava.
Zar itko vise sumlja u buduce ustrojstvo gradjanske RBiH?!
Hoće li nam čitati Crvenkapicu, Ivicu i Maricu, vuka i tri prasića. S tim da Crvenkapica mora postati Zelenkapica, Ivica i Marica moraju promjeniti imena i tri prasića moramo zamjeniti sa nekom adekvatnom životinjom.