Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj bagre i primitivaca sta rade!!! Koju pogan uma,odgoja iza sebe ostavljaju u prirodi!!! Stoka!!
Mi smo sebi najgori, to uvijek kažem.
Mujo...treba uvijek jedan da dežura 24 sata, po tvom??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi stoke sto je nabacala... nismo mi ni za balkana, kamo li za Europe 🤦🏼‍♂️
@Pokemon7 kad vidim opusak kako leti kroz prozor auta na put ili na krov drugog vozila u usta bih mu ga zgurao...na opusak mislim.
Ako su u Ausvicu ispustali otrovne plinove da bi ubijali ljude , sta rade dosljaci iz nelegalnih kuca oko Sarajeva prednjaci opstina gdje je Semir Efendic ? Jel isto lozeci gume, staro motorno ulje i sta vec sam Bog zna! Ovo ocekujem od cetvorke ako ne rijese do naredne godine gube mene i moje porodice podrske pa nek Marijanovic prica o DNK celijama a Forto i finasijsim snimanjima i raznim nebitnim glupostima....dok rak na plucima svi dobijamo ...
Stoka, gledam likove na autuputu kod Visokog, stoje se na ZAUSTAVNOJ traci. Iz svog ljubimca reanalt-meganea starije generacije izbacise nekoliko plasticnih flasa.
Napokon nesto korisno i od nje. Samo nastavi, radi ono sto te cini sretnim!
Svaka cast, ne zato sto je gospođe Kerla pocistila smece iza kretena koji su ravni zivotinjama, vec sto je iskoristila svoju javnu funkciju da srene paznju koliko je primitivaca među nama. Koja je to nekultura najesti se i napiti tu i sve iza sebe pobacati, stoka!!!
Nema veće tuge od obale rijeke Bosne.Ko god se vozio na relaciji Brod-Sarajevo i Šamac-Sarajevo,posebno na relaciji Zenica-Sarajevo u jesenjem i zimskom periodu,kada ogoli raslinje i na vidjelo izađe svo smeće koje visi na obali rijeke.Ono je i Bogu za plakati.
Svaka čast... Stid me što nisam bio blizu da pomognem.
Nazalost na svim odmaralistima je ovako, po nasoj divnoj ciganskoj zemlji .Sve ovo krece iz skole i kuce ,obrazovanje i kultura to je najvece blago i temelji nacije koju mi nikad nismo imali ,niti cemo, gospodjo hvala.
Ne moze me niko ubijediti da ovo bacaju fini preposteni gradjani koji sve znaju, u sve se razumiju i kojima su politicari za sve krivi... Ovo sigurno politicari dodju nocu pa jedu i piju pa nam ostave smece...zato nam drzava ne valja, ovo se kod svabe kaze ne smije raditi...
Živjela Bosna i Hercegovina !!! Živjeli PAUŠALI !!! Živjele DNEVNICE !!! Živjele ZASTUPNIČKE PLAĆE !!! A šta je sa Bosancima i Hercegovcima ??? E, oni NE MOGU da ŽIVE oni mogu samo da PREŽIVLJAVAJU !!!
Bravo Bibija, konačno da uradiš nešto korisno. A ovima što bacaju smeće treba ........ ........
Bez uvrede ali to je BiH , gdje god staneš na P ista g....owna,smeće do koljena.
Djelo je vrijedno,ali ipak ne možeš se "oprati" za izdaju građana KS.
Kad je pauza za rucak?
Kulturna gradska raja👍
Bravo
Slika i prilika teritorije bosnjaka, al bitno da se vole pohvalit kako su uredni i cisti, a vlasi i kamenjari prljavi