Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su gladan nisi svoj😁😁😁😁
treba reklamu snimiti fkt :D hahah
zgrabi moj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bori se za opstanak Bosne sa platom od 5.000 , dok bosanski gradjani kojima ona upravlja imaju 500 KM, (hajmo aplauz za Kerlu).
Zar kliks ima novinare?
Kažu da su joj u hitnoj dotjerali veliku porciju ćevapa
jebes ti to kad je hentai haven ukinut
Borka Rudez, istitucija, uz Saracevicku, Lovricku, Nadu al Isu, Gordanu Susu i jos mnoge novinarke, kojih se ne mogu sjetiti u mojoj dobi debelih 67_ih. Mladi citaoci-citatelji, prije komentara, procistite i nadogradite se. Nemojte heroje mjenjati za destruktivce.
Hahahah , ti se boris jedino da uzmes sto vise od ove nase napacene Bosne i Hercegovine ... kakva borba za opstanak , kakva prica ... prodali bi narod i drzavu za par miliona na racunu ...
Ima nas na desetine hiljada koji se za Bosnu borimo još srčanije i bez fotelja - ali takve nebuloze ne izvaljujemo! Nego za DF i njegove pametnije članove je pošteno, da pokupiš prnje iz tabora DF-a. Što prije, to za DF bolje! Sikter. Jednom tvojom glupavom rečenicom obrišeš rad hiljade ljudi koji su radili na terenu, da i ti dobiješ tu fotelju - nestani!
Ovoj po ruznoci ni Dusanka Majkic ne moze parirati.
Dobro, ovo za kretene sa klixa i nije pogrijesila.
bibija you are hot
Biba ima smisla za humor :)
Pa budimo realni, malo je novinara da nisu "kreteni".
Dovoljno je da pročita sta raja misli o njoj.....sve će joj se ukazati..ccccccccc
Pravda za Kerlu ! :D
Bibija budi djevojka za jednu noc mmmm
Od prevelike borbe se lako ogladni. Pravda za Bibiju. :-D