Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema više RTV takse pa vi buncajte.
KUJI DATI OTKAZ ZBOG GOVORA MRŽNJE !!!
Evo opet sretan ti dan kad si ostala bez posla, je..la te Republika....
https://www.radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/sa-bhrt-a-tvrde-da-nisu-zabranili-rijec-neustavan-a-dokazi-govore-suprotno/323819
lazuuuuu ZABRANILI STE RIJEC "NEUSTAVNO" I NOSNJU CVIJETA SREBRENICE !!! IMAJU DOKAZI NA DRUGIM PORTALIMA npr radio sarajevo itd .... LAZOVI GENOCIDNI , GADJALI STE TU ISTU TV KUCU , SADA RADITE U NJOJ I PRIMATE PLATU , GDJE JE TAJ SRPSKI PATROITIZAM SMRADOVI CETNICKI ... A ONU PLAVU KURVU CEMO NA PALE POSLATI PA NEK IZVJESTAVA NA RTRS
Ko je sve urednik,, sta reci samo FUJ!!!!
Klix juce isključio komentare na vijest o ovom. Danas se sindikat oglasio, pa ni rijeci o tome. E moj klixu čija si ti "bela lala"?
Ja rekoh radi na BHT zato sto vjeruje u multietnicnost. Vazda mi bila draga. Onda kad je metak pogodio bilo mi pravo zao..... eeee koja sam ja ovca naivna....al necu da mrzim mrznju ostavljam svojim neprijateljima..... Kontam nesto koji si ti karakter seres tamo gdje hljeb zaradjujes....... za tebe je Vranjes intelektualac!
a ovi sto ser u da su svi vojnici RS bili "genocidasi" ,naj ebem vam se svega u usta djubrad jedna,otac mi je licno bio borac VRS i cvoku civilu nije opalio ima mirnu savjest i mirno spava,borio se za svoj narod kao i vi za svoj, LICNO je s par drugova otjerao batka i njegove majmune na grbavici kad su ih ufatili u toku neke otimacine... zlocine su cinili POJEDINCI a ne SVI ,,shvatite to vec jednom !
se rete samo i placete svaki dan o gencoidu,satro mi nismo dirali vase bogomolje i civle kmee kme ,,niste ka rine moje djubrad jedna mus limanska,kako je mojima bilo kad su gledali muslimanske snajpere kako srpske civile ubijaju,kako ih tjeraju iz ognjista balije...al ne ja ovo sve izmisljam ja sam mitoman i genocidas i glupi vlah iz rumunije ..ma mrs stoko jedna s vama ne treba ni autobus cekat a ne zajedno zivjeti !!
RS je sastavni dio Bosne ,i to je cinjenica i kao stanovnici ove drzave i eniteta zasto ne bi proslavio to gdje ja zivim i za sta su se moji borili za boli me ku rac sto vama to smeta,i nasi su ubijani od vase vojske pa vam ne see remo nikad slavite sta ho cete,je be mi se kaci ljiljane dje oces po federaciji,popusite nas budale jedne
"Only" 294 of the so-called mujahedin еtc. BiH
ODMAH OTKAZ !
zasto
NermineUzmiBonu JA KISELIO KITU USAVI IZVINI, NISAM SVETOSAVAC.
I OPET KURVETINA VODI DNEVNIK NA BHT NE DA VAM NE TREBA PLATITI PRETPLATU VEĆ VAS TREBA ZAPALITI DA IZAĐU OVI ČETNICI KOJI SU SE NAKOTILI U TOJ ZGRADI
Molba Poslij njenog sefa Radoj i ova ostaflerka apravila kardinlnu gresku od vitalnog znacaja za BiH, a osim toga malo ako obratimo paznju na izgovore npr. republika srpska bez onogBiH,to vam govori sve o nasim novinarima, nepismenost. Moraju imati lektora koji ce ih edukovat. Ako ova vjestica ostane raditi, kao i njen sef,definitivno prestajte placati taksu.
Hoćete 7 KM,e pa ne moze neustavni ste kao i sve u ovoj 💩🇧🇦 širimo mržnju jedino za to i jest sposoban narod u Republici BIH. Gamad i sirotinjo prestanite se dijeliti na entitete kantone opštine više volite taj vas neki patriotizam nego koji paru i kruha postenog joj kako me je stid što sam dio ovog cirkusa ma ajde molim vas FUJ!!!
Kurvetins izbacite govna neka ide u laktase