Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela nasa BH dijaspora :) Nemojte nikada zaboraviti vasu istinsku i jedinu domovinu BiH
@Zlatni ljiljan Prelijep komentar ;)
@dir ne seri! da si bio u prijedoru, brckom, zvorniku...da su te odveli u logor, silovali najmilije, pobili sve na kamari...pitao bi ja tebe. da je bogdom onih 9000 srebrenicana otislo u st louis
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zamislite kako je tek nama u Bosni i kako se mi zaljubimo,bez ikakvog interesa,onako cisto,skromno. Volim te Bosno...
Šta su uložili. Zarade tamo negdje i naprave kuću u BiH, eventualno pošalju roditeljima koju stoju, Više ja ulažem -- svako mjesec mi se odbija 600-700KM doprinosa
Ovakav komentar samo mali balija moze napisati, pun pasjaluka, zavisti, obezvrjedivanja, negiranja iskrenih namjera vlastitog naroda a uz sve to potpuno idiotski. Sve bi uradili ali kompliment jadan drugom necemo dati. Eto dijaspora sad trlja ruke. Nikakve veze sa srcem i ljubavi prema BiH i igracima. Sta reci nego da je tvoj komentar tipicni nas balijski komentar….Fuj. "Ja svoj narod volim ali ga ne podnosim"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljiljani ljiljani, svud po BiH cvjetaju, na slobodu mirišu......idemo Zmajevi
Sretno Zmajevi obradujte nas jos veceras;)Volio bih da Argentina igra u najjacem sastavu da vidimo koliko smo doista jaki...
sretno zmajevi
Tako je dijasporo!!!
Nista se necu naspavati nocas
Pa što su onda ti hrabri bojovnici sa ljiljanima pobili Hrvate u Srednjoj Bosni?
Zato što su prije toga HVO zločinački upao u Ahmiće ubio 116 civila, srušio džamiju...............jeli igdje u RBiH srušena pedokatolička WCrkvetina
Sretno Zmajevi veceras, niko nece spavati, svi vas gledamo. Makar spavao cijeli dan sutra. Volim te Bosno i Hercegovino.
Na stranu statistika i generalno bolji tim Argentine, ja ću srcem navijati za svoju BiH i moliti Boga da se završi makar minimalnom pobjedom pa da sutra budemo udarna vijest svih svjetskih portala i novina. Država kojoj fudbalska reprezentacija vrati nadu u bolje sutra..Bar toliko smo zaslužili..
Znate li vi koji osporavate i blatite dijasporu da Bosna i preživljava zahvaljujući onima koji su van nje...A koji šalju i šakom i kapom...Ipak šalju šta god vi rekli!!!
Ovo je meni tako smjesno, jer 3/4 nasih u USA ispod 25 godina jedva sastavi dvije rijece na bosanskom... ali eto... ja korijena i pm.
DRUGO POLUVRIJME VISE GOLOVA FIX A OSTALO JE DO VAS
Jebozovna de malo razmisli sta pričaš. Znamo svi sta su doprinosi i koliki su oni. Ja kao dijasporac u penziji koji živi na relaciji dijaspora bih svaki mjesec u bih ostavim preko 3000 km plus sto imam i radnju i radnike na koje plaćam sve po PS-u od doprinosa PDV-a i hiljadu gluposti koje se moraju plaćati. Vjeruj mi da ih ima puno koji ostavljaju velike cifre ovde za koje ti nebi mogla ni vjerovati. Nemoj da budeš ograničena ko balkon nego se raspitaj!!
Aferim ljiljani !
hoce li FACE biti kodiran za vrijeme utakmice?
Zmajevi se vise nikog ne boje!! Nakon pobjede male Litvanije,Lihnestajna,Latvije i Slovacke ne strepe ni od koga! Kamoli od Argentine,pih! ahahahaha
Aaa,nije ni to nista! Neku noc BiH se prvi put plasirala na veliko prvenstvo! Hrvtaska i Srbija se tog puno puta nagledala!
Ah što je lijepo kad gledaš svoju reprezentaciju koja igra u St. Luisu iz zahebancije sa Argentinom... Čisto mi te žao što nisi i ti u istoj situaciji :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nekako mi mali izgleda ovaj teren u St. Louisu. Btw. odakle lišće na istom? :D