Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svi ste vi bagra koja basnoslovno naplaćuje svoj posao. Vještačenje 400 km, Ozlazak advokata na ročište 375 km+60km satnica +troškovi prevoza do mjesta suđenja! Žalba a 565 km,! Ročišta se redovno odgađaju, vještaci i sudije podplaćuju, advokati klijente prodaju, procesi montiraju! ukratko pravda kupuje kao i zdravlje, škpla, posao... Ma gonite se...
jedan od sudskih vještaka je i Kemal Čaušević i zašto se čuditi onda . Lik klepio 2,5 milijarde maraka i šeta i još radi na sudu. Naravno hvala SDA jbo vas brat
Lik sam sebe pobija: brani struku, a istovremeno popljuje vjestaka, za kojeg kaze da je na sudu iznio privatno misljenje, neutemeljeno na cinjenicama. Zar upravo to nije dokaz nestrucnosti? Mislim da je i njima jasno ovo uskakanje sebi u usta, a jedini cilj ovog clanka Dalidine brigade je da se bez ikakvih konkretnih argumenata popljuje vjestak koji im se ne uklapa u kriminalne radnje.
Niste vi nestručni, vi ste samo kriminalizirani i korumpirani.
Jok eto ovise o meni
Postoje vještaci koji au uvreda za struku, niti se trebaju napadati svi vještaci, niti udruženje treba da brane sve vještake. Propusta ima toliko da se treba zabrinuti, a presude se često donose upravo na nalazima i mišljenjima vještaka.
Tuzioci su najveci kriminalci i po koji sudia.
Ma vi ste strucni u picqu materinu😅
KORUMPIRANI STE DO P MATERINE!!!
Nije u pitanju strucnost ili nestrucnost, nego preko koga ste dosli i koga morate stititi. U istom slucaju tri vjestacenja i sva tri razlicita, vjerovatno niste svi iz istih knjiga ucili
svako je platio svog vjestaka....
E ovako. U prvom slucaju glupi sudija samo prepisuje nalaz i misljenje vjestaka umjesto da taj dokaz kao i svaki cijeni posebno i u medjusobnoj vezi da drugim dokazima. U drugom slucaju vjestaci vjestace onako kako je “naruceno”. U oba slucaja, vjestacenje nije zadovoljilo cilj zbog kojeg je uvedeno. Najvise zloupotreba u pravosudju izvrseno je uz pomoc” vjestaka”.
kakvi vještaci napišu ono što će odgovarati strani u parničnom ili krivičnom postupku strani koja je jača politički moćnija finansijski!
Ali presude ovise o vašim vještačenjima he he
Nego kakvi ste...strucni?? Ubice i kriminalci na slobodi a jadni narod oguliste. Pu pogani jedna potplacena.
Uvreda je sto sav narod smatrate ovcama. Ako ih je 95% maloumno i naivno ne znaci da su svi 😉
--- okrivljeni u parničnom postupku Ljudino, ne postoje okrivljeni u krivičnom postupku
-- --- okrivljeni u parničnom postupku Ljudino, ne postoje okrivljeni u parničnom postupku. Samo u krivičnom.
E cuj uvreda ih nazvati nestrucnim haha.. idioti diploma po difoltu ne znaci strucnost, osim naravno kod nas..