Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seksualna orjentacija je stav pojedinca...osobe...znaci između 4 zida. A ne stvar zbog koje treba da se paradira.
zadrzi je onda sa svojom zenom u kuci. Sta nosas prsten da drugi vide znak da si ozenjen. Cemu potreba da ti hanuma nosi prezime? zasto jednu vezu svodis samo na seks? Homoseksualci se upoznavaju samo radi seksa. Homoseksualci imaju veze i vole se koliko god da ti je tesko to shvatiti
Pa što držiš curu za ruku u gradu, koga zanima jesi li straight ili ne? To ti u svoja 4 zida.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jako su sumnjivi ovi što pobjesne i hoće da biju učesnike parade. Takvi su većinom i sami homoseksualci, a kriju to agresivnim nastupom prema istima. Mnogo su od LGBT gori ovi ljubitelji i ljubiteljice pasa koji spavaju sa psima, ljube se i sl.
Pitanje je jeli Magazinović kadar SDA? Sve su prilike da jeste. Saša smiri strasti. SDP si rasturi, ovo u KS nećeš! Pazi šta radiš.
otpor NiP je logican. isto bi postupila i SDA dala saglasnost paradi, a onda udarila po njoj, razlog je spiranje svijesti
Imali smo priliku vidjeti '92. šta znači biti drugačiji. Tada sam se zaklela da nikada neću namjerno svojim postupcima ugroziti drugo živo biće, koliko god različito od mene bilo...
Sve to treba ku...cem u čelo hahahahahaha....
sta bi da imate kakav ozbiljan problem ispred sebe...
Ljudi moji, hajde da se ovo jednom desi. Nisam pobornik nikakvog paradiranja, ali da se stavi tačka na ovo svakodnevno ispiranje mozga. Očito se u NATO i EU ne može bez parade, pa da se odradi. Nikome ni iz džepa, ni u džep.
cuj SDP treci stub...pa po broju poslanika (3) su sesti imaju vise samo od NBL
NEDAJ FORTO SELJACIMA DOSTA JE VISE!!!!
Nek svako bude sta hoce ali cemu parada!? Radite sta hocete u svoja cetiri zida! Je li sad i mi koji volimo suprotan spol trebamo paradirati... Smijesno!
Da li neko zna koja će televizija za teritoriju BiH prenositi utakmice sa SP u košarci?
Lijepa slika sjedeće povorke ponosa.
zabrana
Među strankama se vodi pravi rat oko najavljene parade ponosa LGBT zajednice ! A kada je ČETNIČKI RAVNOGORSKI POKRET(u normalnoj državi bi bili označeni kao FAŠISTIČKA organizacija) najavio i održao SKUP u Višegradu, malo je koja od stranka ustrajala u osudila ovakv skup ! Pa zar ovakav skup nije veća prijetnja društvu, porodici, a i državi od benigne šetnje LBGT zajednice !
Među strankama se vodi pravi rat oko najavljene parade ponosa LGBT zajednice !!! A kada je ČETNIČKI RAVNOGORSKI POKRET(u normalnoj državi bi bili označeni kao FAŠISTIČKA organizacija) najavio i održao SKUP u Višegradu, malo je koja od stranka ustrajala u osudila ovakv skup !!! Pa zar ovakav skup nije veća prijetnja društvu, porodici, a i državi od benigne šetnje LBGT zajednice !!!
Zašto se svi političari po pitanju Parade zaklanjaju i komentarišu stavove "onih drugih" a ne kažu javno DA LI SU, ILI NISU ZA ODRŽAVANJE PARADE! Bez ikakvog ALI, I, ILI i tsl. Gospodo, kažite SVOJ STAV. Moj je stav da podržavam održavanje Parade!