Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i neka vam je Dragi Allah na pomoci....
Sretno Bosanskim herojima! Uvijek smo uz Sandžak. Da izliječe te ljude i da sve prođe dobro. Direktor Hitne Adem Zalihić je skrivao koronu i zaražen dolazio u Hitnu pomoć tako da nije zaslužio d ase nađe među ovim herojima.
Neka liječe samo muslimane, drugi nisu zaslužili njihovu stručnu pomoć.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
trebali ste i Sebiju povesti
ssbi je povest a i ostavit je sebi tamo
Neka liječe samo muslimane, drugi nisu zaslužili njihovu stručnu pomoć.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JEDNO SRCE - JEDAN NAROD! SN ❤ BIH
De se Vi vratite kod nas je gore!
mi ne mozemo ni sebi pomoc kako onda nekom drugom...nek se nasa Seby ( cuj nasa, pu pu pu fuj hraaaak ) pobrine za nase ljude i da prima pacijente a ne da oni idu u neke druge zemlje....podrska n.pazaru naravno
(SDA) JE POCELA NAPOKON DA RADI DOBRE STVARI I!!!!!! MORATE KRENUTI PRAVIM PUTEM ILI VAS NEMA!!!! CISTITE LOSE LJUDE U SVOJIM STRUKTURAMA!!! OKRENITE SE NARODU JER U NARODU JE ISTINA!!! SLUŽITE NARODU!!! PRESIJECITE LOSE STVARI I OKRENITE SE MODERNOJ STRANCI!!!! POD HITNO!!!!
TAKO TO RADE OZBILJNE DRŽAVE!!!!! SVAKA ČAST!!!! AFERIM!!!! POČELI STE DA SE POPRAVLJAT!!! (SDA) JE POCELA NAPOKON DA ME SLUŠA!!!! HAHAHHAAHAHHAHA!!! VRACAJTE POVJERENJE NARODA!!!! KRIMINAL POČNITE DA UBJORIJENU
Salčin i Popara pravi momci. Veliki Sellam i nek vam dragi Allah dž.š. bude na pomoći. AMIN
Koje političko smeće. Njihovi medicinari bježe na bolovanje, naši bježe na bolovanje, Srbija pomaže RS-u FBiH Sndžaku, ljudi miješaju i Kosovo u tu priču?? Umjesto da se strogo insistira na granici na Drini mi čeprlkamo po stvarim koje nam se mogu obiti o glavu i uplićemo neko Kosovo od kojeg koristi ima par izvoznika a sebi pravimo generacijski problem. Uvijek smo imali pogubljene ljude kao vođe i lidere.
Bravo dobri ljudi!
BRAVO BRAVO VOLIM VAS SAMO SLOZNO I ZAJEDNO DO POBJEDE
Bravo Sarajevo bravo Tuzla bravo velika Bosno i Hercegovino ...ide pomoć u Sandžak 🚑🚑🚑🚑🚑
Treba pomoći i apsolutno podržavam ovu akciju.No malo mi nelogično da šef klinike ide dok i u Sarajevu buja Covid 19
Da li je moguce da se Ismet Gavrankapetanovic, sa svojom svitom korumpiranih, dobrovoljnih buntovnika i neradnika nije prijavio da ide pomoci narodu Sandzaka. Nece Ipe jer tamo ne moze uzeti novac, samo se moze ne daj Boze zaraziti. U zadnje vrijeme nam je, putem medija, solio pamet...Ovisno o eskalaciji epidemije, on utihne...hehehe Ipe, Ipe kote ne zna skupo bi te platio...hahaha
Vratili se kući svi su od tamo došli u Sarajevo možda je bolje da ostanu na duži period
Veliko hvala i respekt sa dobrovoljce u bijelom koji idu pomoci narodu u Sandzaku. Svi oni koji ne znaju sta znaci pomoci, a pisati bljuvotine, gade mi se. Vi sto pljujede i lazete treba da znate da od pocetka epidemije zajedno sa svojim uposlenicima vrlo odgovorno radi prof. Izetbegovic. Svaka cast ljekarima i medicinskom osoblju KCUSa, posebno Izolatorija. Ti isti ljudi, ne stedeci sebe, idu pomoci i narodu Sandzaka. Svaka im cast!
Sretno i svako dobro vam želim
Bravo