Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@RJESENJE SLAZEM SE, samo sto je kod nas mentalitet takav da se vlast tako lako ne prepusta drugome tj. jedini problem bi bila tranzicija iz diktature u \"normalnu drzavu\" jer oni GORE ne bi voljeli da su opet DOLE. Morao bi se taj prelaz malo bolje definisati. I JA SE NADAM da LAGUMDZIJA ili neko njemu slican nije figura koja bi trebala provesti akciju iz tvog prijedloga.
@RJESENJE SLAZEM SE, samo sto je kod nas mentalitet takav da se vlast tako lako ne prepusta drugome tj. jedini problem bi bila tranzicija iz diktature u \"normalnu drzavu\" jer oni GORE ne bi voljeli da su opet DOLE. Morao bi se taj prelaz malo bolje definisati. I JA SE NADAM da LAGUMDZIJA ili neko njemu slican nije figura koja bi trebala provesti akciju iz tvog prijedloga.
SMRT FASIZMU
JEDINO RJESENJE je slijedece: - Formiranje VOJNE SILE i rusenje svih struktura NERADNIKA - Formiranje REPUBLIKE BiH i zavodjenje VOJNE DIKTATURE U NAREDNIH PAR GODINA dok se ne \"dodje pameti\" nema nacionalizma i ostalih gluposti - Diktatori odrzavaju ravnopravnost svih naroda i narodnosti - Istjerati SVU postojecu gamad iz VLASTI koja je imala BILO KAKVOG DODIRA u bilo kakvoj STRUKTURI ZAUVIJEK! - Formirati drzavu po mjeri GRADJANINA razbiti nacionaliste do bola - Postepeno formirati NOVU VLAST i iz diktature prelaz napraviti u cistu Republiku - Vojska ostaje sto je garant opstojnosti normalnog zivota dostojnog svakog gradjanina u BiH - Ekonomske strukture staviti u novoformiranu vlast drzave, vojska u sluzbi drzave mirna i garant opstanka SVIH - SVI zadovoljni Posto je ovo samo \"rjesenje\" a nemamo silu koja bi ovo napravila to znaci da smo svi placamo danas gluposti koju nam elita neradnicka provodi, mada je ovo NAJadekvatnije rjesenje za trenutnu situaciju!
@BOSNIAN Fak ju! Ja hocu svoju drzavu, hocu da budem ministar i premijer i predsjednik i direktor i menadzer i sve ostalo. Kako to biti u jednoj drzavi. Necu! Hocu i ja da malo uzivam, a djeca neka se snalaze.
@Fremen Zavisi da li vise volis trajne vrijednosti ili privremene. Auto, kuca, jahta, sve se moze kupiti na kredit i isto tako izgubiti. Identitet ne mozes. Problem je sto sa privremenim vrijednostima duze trajes (ne ratujes, imas bolju zdravstvenu zastitu, bolju ishranu i sl.) a sa trajnim krace (sve kontra od prethodnog). E sad da li hoces da zivis kroz istorijska predanja ili u ovo malo zivota sto nam Bog podari do tebe je.
Za nacionaliste (svih boja) - UJEDINITE SE STOKO JER JEDNU DRZAVU IMATE! TOGA CETE BITI SVJESNI TEK AKO JU IZGUBITE!! SVI SMO MI BIH!! POLITICARI RAZLIKUJU SAMO BOJE NOVCANICA A NACIONALNE BOJE KORISTE SAMO DA BI VAMA LAKSE MANIPULIRALI!! MISLITE NA SVOJU DJECU!!
Glede rata ja sam se spremio. Obiljezio sam gdje se sta nalazi u svakom od vecih trgovackih centara i supermarketa da ne lutam kada uletim. Sasio sam i siroki kaput sa velikim dzepovima, ako mi nestane prostora u ovim dzambo kolicima koja sam takodjer skovao. Imam i specijalne futrole za po steku cigara. Nabavio sam laznu putovnicu i jos dva pasosa da mogu preko grane kad potrosim i prodam sto pokradem. Naravno tu je i utoka da se nadje ako zatreba. Sto se rata tice, bujrum.
@RAT odmah se vidi da si neki dijasporac!!! nemas pametnijeg posla vec da nas ovdje zavadjas i dizes tenzije! ti ratuj tamo u svedskoj i norveskoj, a nas pusti da zivimo u miru! dosta je nama rata! sto se mene tice: ja bi RS-u dao SVE osim prava na referendum! eto im sve ostalo - a nama nek dadnu bar policiju!
Ovi sto pisu po forumima da se treba podijeliti BiH, da Bog da im se kuca/stan dijelili na pola! Sigurno su iz Sarajeva, pa kazu - hajde sta ima veze, podijelimo se, da budemo mirni! E pa nece moci! Sarajevo nas je izdalo 1993, i Mostar, i Istocnu Hercegovinu! i sve ostalo! Ako nista bit ce rat pa cemo vidjeti!
aj sad ponovo obuci ludacku kosulju i nazad u celiju.
RAT JE JEDINI LIJEK LJUDI,DRZAVA SE NEDOBIJA ONA SE OSLBODITI MORA .ZIVLJELA BOSNA I HERCEGOVINA !!!
JE JEDINI LIJEK LJUDI,DRZAVA SE NEDOBIJA ONA SE OSLBODITI MORA .ZIVLJELA BOSNA I HERCEGOVINA !!!