Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj koji mi dirne Glavasa il mog glavica? Stice ga \"kugla\" moje kubure. Glavas je nasa dika i ucestvovat ce za \"mister univerzum\" u cuvenom Transilvaniskom zamku grofa Drakule. Prvi pratilac Radovan a mister sarma mr Tasim Kucevic. \"A jes kuja je on,e kuja si znas\" Shamar!
Vidite kakva je glupost ova medjudržavna politika sa dvojnim državljanstvom!?? Jelavić u BIH opljačkao i pobjegao u Hrvatsku, a Glavaš iz Hrvatske u BIH. Pa dokle više da trpimo te lopovske demokratije. Sve neki \"narodni junaci i kurčevi generali\" a to su čisti kriminalci i lopovi. SVE HAPSITI REDOM I ODMAH NA KOLAC.... Brankovići,Izetbegovići,Čovići,Dodici,Bičakčići,Radmanovići,Brajkovići,Oručevići,Silajdžići,nek mi oproste ostala gamad koju sam izostavio..... BAKIR HADŽIHAPSANOVIĆ
@gigo predugo je to i komplikovano, treba kratko, brzo i efikasno ...
Treba ga kidnapovati i istovariti pred MUP HR !
poserem se ja na glavasa