Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU agenda na ovim prostorima je jasna, kandidatski status do 2030, članstvo do 2050 a do tada će da nam uvale milijarde MMF kredita koje ćemo vraćati u rijekama, šumama i drugim prirodnim bogatstvima ove zemlje - odbij bagro anglo-saxonska!
Ma ja, nama mnogo bolje dodju ovi nasi koji mi biramo. Sa njima smo vec tako dobro prosli zadnjih godina.
@U96 haj ne serii
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Srediti stanje u svom dvoristu, ulici, mahali, opstini, kantonu, entitetu pa samim tim i drzavi i regiji. Raditi na napretku sa sto manje posudjivanja novca od evropskih i svjetskih lihvara. Raditi na sebi, svaki pojedinac i zajednica, uciti i raditi... razvijati se. A sto se tice parlamenta i ovih prica, ipak mislim da supljiraju i da se u pozadini krije nesto drugo.
@Harry Callahan pobiti sve politicare koji su na sceni od 1980
Pa krije se spašavanje vojnika Dodika. Bitno je da se ne utopi do izbora, a na izborima je već lako, uhodan mehanizam koordinacije, da nam je takav za pregovore sa EU već bismo odavno bili u EU. I ne zaboravimo njihov je moto: SAMO DA OVO VAKO HOĆE JOŠ POTRAJAT. U Njemačkoj se porodice bogate generacijama a ovdje prkeo noći nakon pobjede na izborima ! EDto zato i služe da SE NEKO OBOGATI ! KAne nešto i čimbenicima EU zapsolenim u BiH, odu kući uvijek PUNIH BISAGA ZLATA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da autoputevi prave nama budućnost i stabilna radna mjesta, ne bi nas sigurno prisiljavali da ih gradimo. To je jasno i majmunu na grani.
Uvode nam đukca Soroša...........taj gdje se pojavi moraš se zadužiti. Inace dobar drug nekih naših političara.
J_ebo nas mi smo već propali, a ući cemo u EU kad oslobodimo BiH od nas i nestanemo ispod kritične granice. Cilj EU jeste da nestanemo, a naš da uđemo u EU, po mogućnosti prvo nestanemo pa uđemo, ali nije problem ni istovremeno. Pa dok mi budemo navijali za EU, EU će i dalje podržavati one ovdje koji predano nastavljaju raditi na svom bogaćenju a općem materijalnom i humanom propadanju. Nema tu ništa nejasno.
Jao brate jeste smješni... Ako nećeš kredit natjeraju te da ga uzmeš. Nema tu hoću, neću. Inače eto ti nekakva oružana proljeća i pi*de materne.
ambasadori odgovaru: poduvajte nam ga. :)
Mozda i ne treba uvoditi akcize,ali Autoceste treba graditi obavezno: Onda kako? Evo zadatka za BiH ekonomiste. BiH dijaspora svake godine u BiH posalje 1,2 milijarde Eura,taman koliko kosta 100 km.autoceste.Dakle 1000 "bogatih"Bosanaca iz zemlje i dijaspore po 1000 000 Eura i
eto auto ceste npr.Tarcin-Mostar.
Ako ste vi iz OPOZICIJE doslijedni, te ako imate vecinu i ako se kako kazete brinete za narod onda sa tom vecinom izglasajte da se akcize narednih 5god nece povecavati. Tako da znamo jeste li za narood ili zelite samo POZICIJU.
Vas samo treba sa usranu motku tjerati da radite svoj posao. Svi ste ista govna uhljebljena, i vlast i opozicija
"Fadil Novalić i Željka Cvijanović jasno su kazali kako njihovi entiteti savršeno funkcionišu bez MMF-a. Novalić je čak rekao i da se grade putevi, a da se to samo ne vidi", odvali se od smijeha
Cestitam parlamentarcima na njihovom velicanstvenom otporu i iskazanoj patriotskoj borbi protiv mrskog stranog neprijatelja koji se drznuo da napada nasu zemlju i parlament zahtjevajuci uvodjenje akciza. Vasa herojska borba i otpor ovim zahtjevima ce biti upisana zlatnim slovima u historiju nase drzave i naseg parlamenta.
U potpunosti se slazem. Nakon toliko godina da dočekam da čujem izjavu parlamentarne skupštine i obznanjivanje javne tajne a to je da stranci ucjenjuju sve procese u BiH. To je svakom pametnom bilo jasno, sada su to javno i priznali. Ja sam kao građanin ove zemlje uz ovaj stav svoje vlade. Ako trebam da nemam hljeba da jedem onda zato što ga nisam sam ispekao a ne zato što dugujem strancu za hljeb.
"Ako vidis dvije ribe u moru da se svadjaju, pogledaj bolje, neki Englez je u blizini sigurno."
Neko bi pomislio ovi nasi politicari jadni brane nas,ma brane svoje fotelje i pozicije iako ni stranci nisu nista bolji,malo se igraju sami sa sobom,sad ce na ljetovanje pa malo foliraju kofol oni nesto rade i nekog brane osim sebe naravno
STO JE NEBU SUNCEV SJAJ TO JE NAMA SDA
Treba vas povijesati i jedne i druge..
oni su bas vrijedni, nemojte ih jadne ometati, vrijedni ljudi ...