Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja u ime svih KLIX-ovaca, im je3em qički materinu, pa ko je za to neka mi se pridruži sa zelenim tasterom, a ko nije neka stisne crveni.
@kimmillet dok ti trljas ruke neko se sprema pa ti vidi a ti ako imas mu da i petlju daj bolan dodji da ja iti licno to odmah rijesimo biraj imjesto i vrijeme care moj
...jbt, koji ste vi duduci...pandur reko da dođete, telefonom, i vi otišli... lij epo je poštovati pravnu državu (ako se ova lakrdija iako može nazvarti tim pojmom), ali u komunikaciji sa aparatom represije bez papira se ne miče s mjesta.
Prosipat silu, tog samo kod nas moze bit. A u savremenom svijetu bi pohvalili na potpomoci raskrinkavanja krimanala, al ne i u manjem entitetu. Od danas pisite o krompiru i zimnici jer za to nece politacari prosipat silu i kritikovat Vas, jer je njima to nepoznanica i zbog tog vi mozete mirno pisat do smaka svjeta
policija manjeg entiteta je pravolsavno dihadiska koja nema niti jednu osobinu policije jedino milicije ili drukcije recono militanti pravoslavni-dzihadisti,umjesto da ispitaju zeljku cvijanovic koja krsi zakon i pravi kriminalno djelo ona ispituje svjedoka kao osumljicenog prijeti svojim nekim da kazemo dzihadom i serijaskim zakonom pravoslavnim jer drukcije to nemozemo opisat,samo sto nisu poceli sudit po pravoslavnom serijatu i sjec ruke noge ko vidi kriminalnu radnju pravolsavnih dzihadista u rukama laktasenka.
dobar pokusaj da usmjeris komentare na religijsku raspravu stoko
Kmeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)