Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dr. Sekula Stanic, heroj! Gledajući u maju 1992. kako u Foči gore zapaljene kuće njegovih komšija Bošnjaka, doktor Sekula Stanić je od stida i očaja sam zapalio svoju kuću, sjeo na stolicu i gledao kako i ona zajedno sa ostalim kućama izgara do temelja.
Amir Reko iz sela Gudelj kod Goražda bivši je oficir JNA, koji je spasao 45 srpskih civila iz sela Bučje od sigurne smrti. On je to učinio samo tri dana nakon što mu je srpska strana u kući spalila majku i nekoliko članova porodice.
@CudnoStvorenje , nema sta biti " mutan " , majku i djeda su mu cetnici zapalili u rodnom Gudelju.
Pa ja, znači svima bi Srbi trebali pobiti familije a mi njima cvijeće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
taj ubijeni bosnjak je bio pripadnik srpske vojske koji se posvadjao sa svojim saborcima (kriminalcima). Priskocio da mu pomogne njegov drug Srdjan,obojica zaplatili. Od tuce vojnika vojske bosanskih srba,ispade prica kako je srbin branio bosnjaka. jos jedan MIT od istih koji samo mitove redaju.
ovo momče ima vječni spomenik u našim srcima
koja ironija da srbi velicaju Srdjana sto je spasio bosnjaka od chetnickog divljanja,a ti isti srbi pocinili genocid nad bosnjacima !
p.s. isto kao da hoce da kazu : "vidite da ima i medju nama jedan dobar ! ja ja ! "
Ljudskost nek se pamti. Mržnja nek zgasne.
Frajer bio u četnicima svo vrijeme, bando.
Kakve veze ima novinarstvo sa Srdjanom Aleksicem.
@1Puska87Nevesinjska5 kakve nema ?
Neđo Galić, u Ljubuškom nema pomena na Neđu Galića koji je Bošnjacima davao lažne isprave kako bi se spasili od logora i moguće egzekucije.
Crnogorski admiral Vladimir Barović na Visu je počinio samoubojstvo, zbog agresije JNA i crnogorskih rezervista na Hrvatsku. To je po njemu predstavljalo djelo koje je u potpunoj suprotnosti s crnogorskom časti.
Refik Višći, bio je vojnik Armije RBiH koji nije dozvolio drugom vojniku da maltretira srpske zarobljenike zbog čega je ovaj pucao u njega i usmrtio ga.
OVAJ PLEMENITI LIK TREBA DA STOJI PRED ULAZOM SVAKE INSTITUCIJE,ISPRED SVAKE JAVNE USTANOVE A POGOTOVU SKOLA I UNIVERZITETA DA PODSJECA KAKO MLADE TAKO I SVE OSTALE KAKVI TO LJUDI TREBA DA BUDEMO I KAKO TREBA DA SE POSTUJEMO I UVAZAVAMO MEDJUSOBNO
Zasto bi Srdan bio izdajnik srpskog naroda samo zato sto je spasio prijatelja,a ocigledno je i Alen to necim zasluzio.Pravo prijateljstvo ne poznaje ni vjeru ni razne ideologije i svodi se samo na to da li ste prijatelji ili niste,a sve ostalo je suvisno komentarisati.
Odakle njemu garderoba da prodaje kad musliman u to vrjeme nije smjeo priviriti vani a ne prodavati na pijaci.. Nije ovdje sve kako citate i kako ste culi dragi "novinari".. ? Srdjanvi drugovi su svi zivi i sjedali u kafani pa sto oni nisu izask´li i pomogli... Ima ovdje doooosta toga neispricanog "novinari moji naivni..