Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kada ce novinari odgovarati za svoje huskacke, lazne, uvredljive, pristrane, ne stucne, nekad i bezobrazne izjave, pitanja i vjesti. Sloboda medija da ali u granicama pristojnog a ne ovaj javasluk i primitivizam koji se kod nas desava. Svakakva furda sebe smatra i naziva novinarom.
botu jedan sjaši. koliko ti plaća sebulja?
Samo ime kaže - press konferencija. Znači, nakon uvodne izjave onoga ko je sazvao, novinari pitaju, a vi odgovarate. Jednostavno je, probajte.
Pa odgovorila je ona novinarima , a što njima nesviđa njen odgovor to je drugi par opanaka.
Treba vam yebbat mater a posebno tebi na slici
U ovoj državi se glorifikuju samo kriminalci, lopovi i polusvijet bez obzira na profesiju a to radi opravo ovaj polusvijet koji brani ženu koja se nije razvela od čovjeka koji ima razumijevanje za kriminalce koji bi silovali kćer policajca koji ih ganja, pametnom dosta!
Boli uspjeh dusmane. Nastavi tako draga profesorice, oni ce se ugusiti u vlastitom smradu
Novinari nam kroje sudbinu sa znanjem ravnim NULA. Profesorica Izwtbegovic treba da bude na celu kompletnog zdravstva jer niko joj ni blizu nije a bagri smeta rad, red i disciplina. Ziva nam bila Profesorice jos 100000g
botu ušljivi
bub3 ne lupetaj. Ovo tvoje pisanje je mahalsko. Niko iz Beograda niti je pozvan, niti je dosao da bilo koga lijeci u KCUSu, posebno ne od tvojih para. Glupane, noruzao si se tracevima...neznanjem, ali ti je izgleda drago nasto napisati..
Neka neko napiše da pouzdano zna da je neki novinar ili mediji neovisan i da ne radi po nalogu političke stranke.To je vidljivo iz aviona,pa sad im kriva Prof.Izetbegović što nisu obavili zadatak kako im je naređeno.Baš mi je žao,očito da će ostati bez honorara.Pa nisu ga ni zaslužili,jer im koncepcija nije bila dobra.Došli sa zadatkom da isprovocirani Profesor.Izetbegović,a ona tako dražesna i mila,ko iz rukava im odgovorila.Što su tražili,to su i dobili.Pametnom dovoljno i ovo.
Uspjeh prof.Izetbegović je toliko bolan za njene protivnike,da samo stvaraju medijsko spinovanje.Žena je pokazala da je istinski borac i da na njenom putu ka uspjehu,jedino dragi Allah može stati i niko drugi.Je li to vrijeđa novinare,a ne znaju za kodex službene posjete najboljoj zdravstvenoj ustanovi.U KCUS niko nije gospođa ili gospodin,već se oslovljavaju po naučnim zvanjima ili funkcijama koje obavljaju.Toliko o neznanju novinara.
Mislim da Borka zastupa samo uvrijeđene novinarke koje su u svojim tekstovima godinama uništavali istaknute Bošnjake i Bošnjakinje, a sve zarad sitno šičarskih interesa.
Pa šta je prof.Izetbegović trebala da uradi,da bude glineni golub,pa da novinari pucaju sa pitanjima po nalogu urednika,odnosno političkih šefova.Samozatajna, pragmatična i sa velikom dozom samopouzdanja,prof.Izetbegović im je konkretno odgovorila na pitanja.I baš mi se dopada kada se smije,.Žena ima prekrasan osmijeh.Ja joj želim da se uvijek smije,jer je prekrasna.
Laži i samo laži. To je opći kodeks kod nekih novinara.
SVI NOVINARI SU REŽIMSKI.
Cuj novinarr. Samoprozvani. Jeftini. Neobrazovani
Trebaju se novinari izvinuti prof. Izetbegović. Ima poštenih i profesionalnih novinara, ali ima i onih koji bi za pare opleli vlastitu mater. Znaju se oni svi među sobom. Svašta se gospođo Borka dešava i u novinarskoj branši. Novinari pišu po nalogu svojih gazda koji su svi nekada pripadali jednoj političkoj opciji, koja im je dala sve.
Naucite prvo novinare elementarnoj pismenosti i kulturi ponasanja. Medijima novinari sluze kao kuriri. Salju ih urednici sa pripremljenim pitanjima i provokacijama, a onda im pisu tekst koji jadni novinar samo potpise. To je zalosno i tuzno. Sta je napravljeno od novinarske profesije.
Zasto da se izvini , pa kakvo pitanje takav i odgovor. Toliko neistina je napisano o KCUS-u i niko se ne izvinjava.Kad ste na provokativna pitanja dobili adekvatne odgovore onda ste kao uvrijedeni.
trolaj trolaj dzaba ti
Zasto da se izvini , pa kakvo pitanje takav i odgovor. Toliko neistina je napisano o KCUS-u i niko se ne izvinjava.Kad ste na provokativna pitanja dobili adekvatne odgovore onda ste kao uvrijedeni.