Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce vam se sve to sutra isplatit, svaka cast :)
Neka me u srce rane, i u oko dirnu, ne dam domovinu i gdje god da idem ja u dusi nosim moju BOSNU i HERCEGOVINU !
Jupi, zastava okrenuta kako treba!
školovan čovjek
A gdje je bio taj pazar dok smo mi patili i ginuli u ratu?! Kani te se Bosne to vaša zemlja nikad nije bila niti ce biti!
I krv svoju ya Bosnu moju :D
Ustedjeli ste 0 KM ukupno :D
Ovako ce Bosna izgledati kad im Argentina dadne gol: www.fre-hosting.cf
Jel ono u zelenoj majici bivši glavni tužilac. Što je optužen da se druži sa švercerom oružja iz Srbije. Sigurno od male i poštene plate otišao u Brazil. Treba to ispitati
JA SKUPLJAM LOVU ZA SVJETSKO PRVENSTVO 2076 GODINE U CHILEU I CEKAM FEDJU IDIOTA KRVAVCA DA NAPISE NA KLITORISU KAKO SAM SKUPLJAO PARE OD BRAZILA 2014 GODINE NAKON STO SAM VIDIO IDIOTSKI NASLOV I IDIOTSKE SLIKE KOJE JE IDIOT NAPRAVIO!
...bgm, jarane, fotke ko da je "glas koncila" naručio..."isus vas voli sve" :)))
Fedje Krvavac u Brazilu! to, legendo!
Platio Begic Elvedin put da ne seru po njemu za dresove i mafijasenje. Inace bi ga prozivali svaki dan dok god ne bi platio.
Sta je ovo medju navijacima, sve Metuzalemi od po 66 godina. Gdje su pravi BHFanaticosi???
...saš viđet kad se budžetlije raspuste na tribinama, počupaju sjedalice, povaljaju policiados especialos i zaganjaju argentinose sve do pampasa ognjene zemlje :) ...nedo bog, zauzeće i malvine pa eto ti belaja, agresija na sveto englesko tlo :)
Skupljaju lovu za svjetsko prvenstvo 2076 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jebo te Novi Pazar
...new england, new hampshire, new travnik, new market...šta fali...
new market...... legenda...ha ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ultras dynamo, horde zla saraj'vo!
Modra boja na bijelom platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu, TO JE ZASTAVA NAŠA BOSANSKA !!
ko ti prizna tu krpu. Zato sto ne znas ni ko si ni čiji si i živimo u ovom sranju i belaju. Tu zastavu ostavi tamo gdje joj je mjesto. Ova država ima svoja obilježja
srecko, ako se ne sjecas, to je nasa zastsva..sta tebi predstavlja nova zastava? Stara sa ljiljanima ptedstavlja nas kao ljiljane a nova? nista...malo se razlikuje od kosovske zastave, nije da pravi neku razliku ali hajde nema veze, poenta price je: nova zastava nam je nametnuta zato malo starija raja preferira zastavu sa ljiljanima!!!
Ko komentarise sutra na BHT ?
Ludi Baho :D
Ludi Baho :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne treba sad ici...treba sparati pare za polufinale
Ja idem gledati Bosnu u finalu.
Ja kontam krenuti autom,pa kud me put nanese
...vozi jadrolinija...drvenik veliki - rio de janeiro, brza ruta, hidrotrajekt "joe shiminuch"...
RUKOMETAŠE SKROZ ZABORAVIŠMO :( I ONI SUTRA IGRAJU, A JA NE VIĐOH NI JEDAN TEKST O TOME. SAMO ZNAJU DA PIŠU KAKO JE MALO NAVIJAČA NA UTAKMICI RUKOMETNE REPREZENTACIJE, A ONI IH NE PROMOVIŠU SEKUNDE.
...dipl. m. ing?