Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu dragom. Ja zivim u Mostaru ako iko zna pakao ljeta to smo mi Hercegovci. A kome se ne svidja svjezije ljeto bujrum u Saharu, Somaliju tamosnji ljudi ce se rsdo zamijeniti s vama.
Bravo za komentar, evo kisa blagodet za bastu, nisam jos ni jednom zaljevao, salata, luk kelj, brokula, buranija, grah, kupus, krompir, spinat, mrkva, cvekla ma sve idealno ne pamtim kad mi je bolja basta bila horna zemlja za okopavanje prosle godine spekla ko kamen od suse
Maltene do juce su pricali o vrelom ljetu. Glupost je prognozirati vrijeme na duze staze jer to niko ne moze reci sa sigurnoscu. Vjerodostojna prognoza moze biti najvise za 5 dana.
svjezije u odnosu na proslu i nije tesko, proslo ljeto je bilo medju 5 najtoplijih ikada, posebno juni juli, august je vec bilo kise i nesto manje temperature
Vala kad se sjetim prošlog ljeta, ne žalim ni sekunde.
A golablno zagrijavanje, a suse i sve zive klimatske promjene o kojima se bruji ???
Da prevedemo narodski ocekuje nas usrano ljeto sa kisama tj. necemo ljeta ljudski ni imati. Eve i juni krenuo a kise i dalje padaju.
Moze a i ne mora bit.
meteorolozi veze nemaju prvo najvljuju najtopije ljeto od kako se mjeri pa sada ovo ,nidze veze.
Kako god bude vrijeme, vazno je da je narav dobra, pa je li?
pokiso i upisho se...
blaga zima, blago ljeto, nemoze bit bolje!
za ugodnost da, ali za nasu prirodu dobro dodje da nekad uleti i hladnija zima da redukuje stetnike
Uzeti s dozom rezerve i ne moze se ustanoviti i utvrditi. Hvala
Ako nece biti kise onda ce biti vruce ako bude kise onda ce biti svjezije 50 % da hoce 50 % da nece Tu prognozu i mi laici znamo .
Svježije = novo hladno
Znači u Egipat lagano
MARS!!!
Vala ni onih vrućina nisam poželio.