Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ste svi tako negativni, po meni je ovo lijepo bolje da se djeca bave plesom nego da se drogiraju. Sad da li ce oboriti rekord mislim da je manje bitno, bitno je da se oni zabave i da uzivaju dok imaju vremena. Jer kasnije kada ih zivot uhvati u svoj vrtlog nece biti bas puno zabave. Skolsko doba najljepse doba.
uzivajte omladino sad ce fax :)
Sto tako nisu bili sinhronizovani kada je trebalo dati podrsku djeci iz Konjevic polja ili danas kada ljudi izlaze na ulice da se bore i za njihovo bolje sutra?
BH maturantima se pažnja skreće sa bitnog na nebitno. Baš me zanima trude li se u drugim evropskim gradovima da obore ovakav rekord. (da ne bi bilo "pametnih" prijedloga, ne da mi se guglati)
Ta če ova 95 generacija. 94 generacija ftw !
koja glupost svake godine. jos jedan dobar nacin za oprat nesto para.
zasto ne probaj da uspostave neku novu disciplinu...recimo sinhronizovano oralno zadovoljavanje školskih kolega?