Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuhate li po kućama?
To su kuvari Pederacije a ne BiH . Sve je super , samo uz te silne farmerice fale vam još šeširi i revolveri .
Hamid je odlican kuhar , to je neizbjezno . Nihad je takodje dobar , ali Hamid je trenutno po meni najbolji . pozz
memeledzija====pita na maslinovom ULJU,,nidze veze ,,ba
Drage moje kolege (komentatori) ! Komentari su vam jako negativni (puni zlobe, ljubomore, neprofesionalnosti...). Nekad (u naše vrijeme) kolega je kolegi bio drag, čak i ako se nisu naročito poznavali. Uvijek dobro-došao i rado počašćen. Mi smo se obilazili i sastajali da se vidimo, porazgovaramo, da pomažemo jedni druge. Nijedan Hladni bife nije prošao a da nije neko od kolega drugarski pomogao pripremanje bifea. Nikada niko nije kolegu gledao kao konkurenta, nije se špijuniralo kolege kako ko radi i ko je dobar a ko nije. Vi mladi ste ustvari slika društva u kojem živimo. Na žalost! Ovo udruženje je ipak nešto uradilo. Kao pojedinci imaju \"vrlo dobru ocjenu\" ali moraju imati jasniji program kako doći do cilja (nadam se da ga imaju). \"Jedna lasta ne čini proljeće\" ma kako bila dobra, a da bi nastalo \"jato\" mora se prikupiti mnogo kompatibilnih lasta, koje će zajedno ići prema nekom uzvišenom cilju a ne svako u svoju stranu. Kolega sa 45godišnjim kuharskim iskustvom .
Hamid mi je trenutno samo poznanik , i prijatelj na facebook-u . Imaš njegove klipove na yt sa pinka pa pogledaj i uživaj :) Prije svega , zna o ćemu priča , zna šta priča i bira savršene riječi kako to govori :) Nihad samo 3 paste zna hahahaha
U bih nema kuhara! Hamid zna bosansku kuhinju i knjigu milana sakote a nihad zna nekoliko pasti i to je to! Nemamo mi nazalost ni blizu kadra za asocijacije kuhara.
A sta ti dodje Hamid? Tetak ili?
ja jedino vjerujem kuharima u coloseumu,,,,,,,kakvi brate svedski stolovi i klopa općenito,,,majke mi svaka im cast,,em mladi em majstori,,,,,,,,,,,ovi pederi nesto hoće na silu,suplju vozaju pojma nemaju ;;))))))))))))
Nihade Mameledžijo , lažni kuharu koji svaku svoju emisiju kuhaš samo \"Talijansku \" kuhinju koja se sastoji od 5-10 jela .. Kako tebe nije stid da ti nešto tražiš pojma nemaš , bio sam ti u restoranu , ti si mi pravio jelo , zgadio mi se cijeli život . Zašto ne spomeneš GOSPODINA Hamida Hadžića , pravog bosanskog kuhara , čovjeka koji ide i na HRT i na BHT i na Pink i koji je načitaniji od tebe , koji svaki put pravi neko novo jelo .. Taj je gospodin AMBASADOR BOSNE I HERCEGOVINE U GASTRONOMIJI ,a ti se samo možeš prijavljivati za ta silna takmičenja , rezultati će ti biti mizerni .. Ti živog pojma nemaš , kuhanje ti je poznanica kao jednoj prosjećnoj domaćici. He moj bijedniče
Lijepa vijest. Samo nemojte kuhati sarmu i ostala BH masna jela od kojih se ne mozes dici s mjesta :)))... up umalo zaboravih pizzu od samoproglasenih pic - majstora.
SVI MOGU SVE, ALI OVAJ MEMELEDŽIJA JE SMOTAN KO PALAĆINAK.. ON KUHA U FARMERKAMA I KOŠULJI SPUŠTENIH RUKAVA, KAKAV KUHAR KAKVE TRICE...
se vani to zove \"asocijacija\", a kod nas prostački \"udruženje\"? kako će ljudi sa imalo zdravog razuma povjeriti organizaciju bilo čega nečemu što se zove \"udruženje\"? promijenite naziv u \"Asocijacija kuhara u BiH\", pa da vidite kako će se svi lijepiti na vas ko muhe na znate šta...
1 kg. ovnovog loja + 1 kg. biljne mrsi lagano topiti na 150°C, kad se sve stopi, pojačati temperaturu na 250°C, zatim dodati jednu papriku i sve to na kraju začiniti jednom žlicom vegete.
Edine Puziću, gledaj i uči šta su dobre fotografije...
može ako neće tražiti subvenciju iz budžeta